lauantai 10. joulukuuta 2016

Tuplaa tuplien perään

Meidät löytää nyt myös Fb:n puolelta hieman reaaliaikaisemmin!


Kuukausien kuulumiset erittäin tiiviisti:

Isla teki kauden kolmannen tuplanollansa hirvittävissä pakkaskisoissa. Viides vuosi tuolla kylmän hallin kisoissa, onneksi tämä jäi nyt viimeiseksi! Viikonloppu aiheutti muun muassa kahden auton sähköongelmat, ja molempina päivinä kotimatka oli melkoinen seikkailu. Pisteet kisojen tuomarille, joka piti kolmosilla rimat alimmissa korkeuksissa.

Myös Riima kisasi samoissa kisoissa, sille kieltovitonen, puomisäätövitonen (puomille menosta keskusteltiinkin hienot 13 sekuntia, kaunista katsottavaa) ja hyl. Näillä radoilla oli tuomariharjoittelija ja vähän harmitti, kun kakkosilla oli rimat korkeammalla näin kylmällä kelillä. Riimahan toki hyppää 40 cm oikein hyvin, mutta meno ei ollut ihan normaalin räjähtävää. Uutena tuttavuutena oli Smartin puomi, jota se ei ole koskaan tehnyt kisoissa. Ensimmäisellä radalla juostiin ohi, laukka ei normaali ja osuma ylhäällä. Toisella puomilla laukka ei myöskään ollut normaali ja osuma melko ylös. Kun sitten radan toisella puolella tuli paljon säätöä, päätin juosta puomin kautta maaliin, ja tämä kolmas puomi olikin sitten loistava. Pro Perron treeneissä maanantaina huomattiin, että kyseessä on yksinkertaisesti vielä epävarmuus ja sen lisäksi sekoittaminen keinuun, joka näkyy laukanvaihtona ensimmäisen apexin kohdalla. Siispä ylösmenot treeniin, alastulot on kunnossa kun saa puomin ensimmäisen laukan oikeaan kohtaan!

Myös kasvatit ovat kisailleet kukin omassa lajissaan. Åke juoksi hypärin samoissa kisoissa meidän kanssa, ja radalla näkyi tosi huippuja pätkiä hirmuisella vauhdilla. Zelda sai agilitysta ensimmäisen luvansa nollavoitolla kaksi viikkoa sitten, ja tänään myös voitto toisella luvalla. Aiko sai kolmannen kunniamainintansa koiratanssin avoimesta luokasta, joten tämä hieno pari siirtyi nyt virallisesti voittajaluokkaan. On nämä kyllä loistavia kisakavereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.