tiistai 29. joulukuuta 2015

Onnistumisia ja ilonhetkiä

TAVOITTEET VUODELLE 2015


CARA
Sterilointi:
Check.

Sopivan varhaiseläkelajin löytyminen -> rally-toko?
Nope. Penkkiurheilu ja lenkkeily pysyköön virallisina lajeina.ISLA
Kunto takaisin samaksi, mikä ennen pentuja
No aika hyvin. Vähän se on löysemmässä kunnossa edelleen, mutta lihaskunto näin muuten ok ja fyssarikäyntien tarve todella vähäinen.

Kepit täysin itsenäisiksi
Noh, ei täysin, mutta todella paljon ne ovat itsenäistyneet ja liikkeestäni Isla ei häiriinny yleensä ollenkaan.

SM-nollat ensi vuodelle kasaan näin varovaisena toiveena :)
Onnistui, ja SM-kisoissa kisattiinkin niin yksilöissä kuin joukkueradallakin. Tosi hienot ja vauhdikkaat radat molemmat, vaikka tuloksilla ei juhlittukaan!RIIMA
Kurssipaikka tokon alkeisiin tai junnuagiin
Jep, junnuagiin päästiin, mutta itse kurssikerroista jäi useampi sitten väliin. Riima sai kuitenkin oman ryhmäpaikan elokuussa, ja siitä asti se on sitten treenaillutkin vähän kuin oikeat agilitykoirat.

Luustokuvat
Check. Eikä tuloksissakaan mitään valittamista!

Agilityn maailmaan tutustuminen -> ehkä mölleihin?
Voi kyllä, yhdet möllit loppuvuodesta! Ja agilityn maailmaan on tutustunut Riiman lisäksi myös minä aivan uusin silmin.

Muutama näyttely ilman sen suurempia tulostavoitteita
Tammikuussa pentunäyttely tuloksena PEK3 ja KP, toukokuussa Varkaudesta ja elokuussa Joensuusta EH. Tyytyväistäkin tyytyväisempi, ottaen huomioon millainen turkiton silakka tuo ainakin vielä on.
Ja mitä sitten ensi vuonna?

Voisin tavoitella Islan valioitumista, SM-kisoja, maajoukkuekarsintoja, Riiman kakkosiin nousemista ja sen sellaista. Mutta ensi vuoden tavoitteena on kyllä ihan puhtaasti terveet ja onnelliset koirat. Jos jotkut tavoitteet pitäisi nimetä, niin Caran selän mahdollinen kontrollikuvaus, Islan käännökset ja itsenäisyys esteillä kuntoon sekä Riiman juoksariprojekti loppuun niin, että päästään agilityradoillekin kisaamaan. Riimalle pitää vielä se harrastenäyttelytulos hankkia, joten kai se sitten voisi olla yksi tavoite. Mutta en halua ottaa nyt näistäkään mitään paineita. Mennään SM-kisoihin jos päästään ja kisataan Riiman kanssa sitten kun sen aika on!

Ensi vuonna muuttuvat niin opiskelu- kuin asumiskuviotkin, joten tosissaan on aika vaikea tehdä selkeitä suunnitelmia varsinkaan kesälle ja siitä eteenpäin. Jos hyvin käy, muutetaan merlejen kanssa omaan lukaaliin, pääsisin opiskelemaan haluamaani paikkaan ja jos vielä paremmin kävisi, voisi olla myös seuraavien Celebren-tiimiläisten aika. Eletään siis hetki kerrallaan ja katsotaan, missä vaiheessa mitäkin tapahtuu jos on tapahtuakseen!

Onnistumisia ja ilonhetkiä. Uusia ja vanhoja ystäviä, muuttolaatikoita, pääsykoekirjoja, unohtumattomia kokemuksia. Siinä on ensi vuoden tavoitteet tiiviissä paketissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.