sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kun on kiire


Ja kun ei oikeastaan ole hirveästi sanottavaa. Tai on, mutta on helppoa vaan kertoa kavereille ja sitten unohtuu blogi. Tuo kuva kertoo aika oleellisesti kaiken: Caran elämä koostuu edelleen penkkiurheilusta, Islalla on edelleen nälkä ja Riima tahtoo edelleen tehdä kaikkea vaikkei pyydetä. Tuli lunta, minä en tykännyt, Cara rakasti, Islalle kaikki on ok, Riimasta kaikki on kivaa.

Riima korkkasi kisauransa supermölleissä. Se oli kolmas, vaikka meni väärään päähän putkea. Sillä oli kaikista nopein aika, vaikka putkenpään valinta teki reitistä aika pitkän. Tällainen oli Rimpe:
Muuten ollaankin kouluttauduttu. Jennalla ja Harrilla. Ensi vuonna alkaa Islan kanssa Sarin valmennusryhmä, Riima pääsi jatkamaan Annin ryhmässä. Huomenna vietetään minun oman ryhmän pikkujouluja, aika huikea vuosi ollut minunkin ryhmäläisten kanssa.

Koska tätä blogia on nyt niin vaikeaa päivittää, niin seuratkaa vaikka instagramissa. Vaikka se ei mikään virallinen koirakäyttäjätunnus olekaan, niin taitaa se silti suurimmaksi osaksi koirajutuista koostua. Yllättäen. @vvoldenuit löytyy, jos kiinnostaa! Samalla voisin yrittää parantaa tapani tämän blogin suhteen.

Nyt vietetään sitten joulua. Isla saa varmasti tupla-annoksen ruokaa, Riima luvan suolistaa jonkin kivan lelun ja Cara leikkiä etsintäleikkiä ilman merlejen vahtia ja häirintää. Ehkä se on hyvä joulu.

2 kommenttia:

  1. Hei, aattelin nyt kysyä kun kerran agilitia harrastat niin onko sulla kokemusta Ke-Hu leluista? Onko teillä ? Onko kestäviä ja hintansa veroisia? :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla itsellä ei niitä ole, tutuilla on ja tuntuvat kyllä kestävän. Minun koirat on niin yksinkertaisia, että ne ei mitään hienouksia palkatessa tarvitse, eli en ole nähnyt tarpeelliseksi sillä hinnalla leluja hankkia. Jostain tarjouksesta voisinkin ostaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.