keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Ei värillä väliä, kunhan on pinkki


En yleensä harrasta treenipostauksia, mutta nyt kerrankin on muutaman päivän aikana tapahtunut sen verran edistystä, että pakko se on. Ihan ensimmäisenä toki täytyy mainita, että Rimpen superhieno pomppa saapui, ja tänään treenimatkalla noudettiin se testiin. Vielä ei takkia treeneissä tarvita, joten pakkasia ja pomppakelejä odotellessa!

Niin, ja heti tämän tärkeän takki-ilmoitusasian perään toinen vähintäänkin yhtä hieno juttu: minut ja Isla valittiin ensi kaudeksi Sari Vähäniityn arvokisaryhmään treenaamaan! Vihdoinkin päästään oikeasti valvovan silmän alle treenaamaan, Isla kun ei ole koskaan ollut kouluttajavetoisessa ryhmässä. Olisi ollut huippua hakea Riiman kanssa tulevien tähtien ryhmään, mutta se ei täytä valintakriteeriä kaikkien esteiden osaamisesta. Toivottavasti Rimpekin saa kevääksi hyvän treenipaikan omalla kouluttajalla, kuten nyt syksylläkin on ollut, ja siellä oppisi kaikki loputkin esteet sitten :)

Eilen Riima treenasi juoksukontakteja täydellisillä osumilla. Joka kerta osui, muutama kerta oli kun ei mennyt normaalin askelluksen mukaan ja osuma oli kontaktialueen ylä/alarajalla. Tärkeintä kuitenkin se, ettei minkäänlaista loikkimista tapahtunut, joten seuraava vaihe here we come!Tänään puomi olikin sitten 15 cm korkeampi, oli pakko päästä testaamaan. Alussa oli vähän askeleiden hakemista, mutta loppua kohti alkoi onneksi tasoittua. Muutamia loikkia nähtiin, mikä toisaalta vähän yllätti, koska kulma ei muuttunut niin radikaalisti.

Olen käyttänyt lähinnä etupalkkaa sen helppouden vuoksi, mutta nyt kun treenin alussa suoritusvarmuus laski noiden askelsekoilujen takia, piti keksiä tilapäisesti jotain muuta. Lopputuloksena se, että pistin puomin perään putken ja palkka tuli sen jälkeen. Osumisprosentti on onneksi edelleen ihan yhtä hyvä kuin aiemminkin, joten eiköhän tämä tästä, kun muutaman kerran tällä korkeudella treenaillaan!Sain myös tässä vaiheessa kesää laitettua omat esteet pihalle, heh. Riima oppi, että esteitä voi olla myös sivuttain, tämä hyvä. Myös Isla on päässyt tekemään pientä kaarrostenhallintatreeniä samaisella estesarjalla.Ja vielä loppuun Rimpen eiliset treenit! Kuten fb-kansalle eilen totesin, en todellakaan käsitä, miten voin vahingossa opettaa kepit tuolla käskytyksellä. Onneksi tilanteen voi vielä korjata!

En edelleenkään luottanut sen osaavan keppejä, mutta tänään puomitreenin yhteydessä sitten tein parit kepit naksauttamalla vain ensimmäisen välin. Hyvin teki, vaikka välillä meinasi huijata viimeisen välin suhteen. Mutta on tuo kyllä taitava ja nopea kaveri, saa itse lähteä juoksulenkille jos meinaa myöhemmin perässä pysyä!

2 kommenttia:

 1. inka wat et harrasta treenipostauksia mutta ööö koko etusivu on täynnä postauksia treeneistä? :'D
  miksi emme ymmärrä toisiamme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no SE tässä juuri onkin kummallista, että yleensä en kerro about mitään treeneistä vaan pelkästään kisoista, mutta nyt vissiin juoksukontaktit ovat sekoittaneet pääni :O

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.