tiistai 11. elokuuta 2015

"Sä jaksat siis lähtee siihe "harrastamme puomia" -joukkoon"

Näin totesi Petra. Olisin tässä ajassa opettanut tuolle toimivat pysäytyskontaktit, mutta pakkohan tätä nyt on kokeilla!

Tänään Riima treenasi toista kertaa lankulla, pitäisi yrittää päästä useammin kuin kerran viikossa hallille. Käydään varmaankin huomenna tekemässä toinen lyhyt treeni.

Mitä tänään sitten opittiin? Riima oppi, että lankkua tosiaan juostaan suoraan eikä välillä käydä maassa. Minä opettelin heittämään lelua ja ymmärtämään, että koira juoksee sen lankun oikeasti nopeasti, enkä ehdi ihailemaan juoksua ennen lelun heittämistä. Kokonaisuudessaan hyvä treeni, videomateriaalia oli noin kahdeksan minuuttia kolmessa osassa, joten ihan ok mittainen lankkutreeni. Videolla pätkittynä tämä kahdeksanminuuttinen. Jatkoa odotellessa!

Niin, ja tänään Riima pujotteli ensimmäistä kertaa elämässään neljä keppiä. Kaksi keppiparia siis! Olen onnistunut jossakin. Riima teki treeneissä myös ensimmäistä kertaa rengasta, ei kyseenalaistanut ollenkaan koko hommaa ja teki kuin olisi muka tiennyt jutusta etukäteen. Loppuaika tehtiin pientä, ehkä seitsemän esteen ratapätkää ensimmäistä kertaa 25 cm rimoilla. Inga problem, hyvä Rimpe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.