keskiviikko 12. elokuuta 2015

Rakas juoksukontaktipäiväkirja

Yksipuolista bloggausta, mutta aivan sama, näitä on kiva sitten katsella ja lukea jälkeen päin!

Tänään oli Rimpen kolmas lankkutreeni ja koko treeni taas löytyy videolta. Kahdessa osassa, ensimmäinen pätkä sisälsi 16 toistoa ja toinen siitä noin puolen tunnin kuluttua 12 toistoa. Olen onnistunut reväyttämään heittokäden jollain tavalla, joten pystyin heittämään vain heikosti alakautta ja lopputuloksen näkee videolla. Onneksi ei sentään ihan hirveitä katastrofiheittoja.

Koska tykkään laskemisesta ja prosenteista muutenkin, laskin onnistumisprosenttimme. Ensimmäisessä osassa 88% osui ja kaksi suoritusta eli 12% ovat kysymysmerkkejä, joten listaan ne osumattomien joukkoon. Osumista 43% eli kuusi kappaletta oli sellaisia kuin niiden haluan olevan, eli neljän tassun kosketuksia. Toisessa osassa 100% osui, ja osumista 25% eli kolme kappaletta oli hyviä. Yhteenlaskettuna 7% ei osumaa, 93% osumia, kaikista suorituksista yhteensä 32% oli sellaisia kuin pitäisi.

Suurin osa suorituksista siis on osumia, mutta matkaa hyvään suoritusvarmuuteen vielä on. Muutaman kerran Riima näkyi loikkaavan juoksemisen sijaan, kunhan ei ala muodostua tavaksi niin hyvä. Pitää kuitenkin ottaa huomioon nuo huonot heitot, jotka varmasti vaikuttavat prosentteihin suuntaan tai toiseen. Ainakin nuo loikkaukset johtui liian korkeasta heitosta. Putken kautta oli huomattavasti helpompaa, kun ehdin heittää ajoissa, mutta ehkä silti otan ensi kerralla apuheittäjän mukaan, jos tämä käsi on vielä kipeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.