tiistai 9. kesäkuuta 2015

Puupeja

Käytiin eilen Lauran ja Zeldan kanssa fyssarilla, kun Isla oli SM-kisoihin tarkistelun tarpeessa ja Zeldan selkä jumissa. Islassa ei ollut mitään kummempia, pieniä kireyksiä vaan, ja Zeldankin selkäjumit aukesi helposti. Otettiin samalla reissulla uudet kuvat puupeista. Riiman mittasin taas siihen suunnilleen 37 cm ja Zelda on samoja kokoja silmämääräisesti arvioituna.

SM-reissulle lähdetään ylihuomenna, ja tarkoitus oli Islan lisäksi ottaa mukaan Riima ja Banjo, Iinan luona kun majoitutaan ja hänelle voisi puupeja samalla esitellä. No, Riima sitten fiksuna tyttönä aloitti ensimmäisen juoksunsa tänään. TÄNÄÄN. Ei sitten yhtään parempaa aikaa keksinyt? Olisi esim. viikolla venyttänyt. Matkaan lähtee siis Islan lisäksi pelkkä Banjo, ja Riima jää kotiin Caraa riemastuttamaan. Cara olisi ansainnut kaivatun hermolomansa, mutta jospa se kestää...

Sivupalkkiin on myös ilmestynyt ihan uusi tapahtuma: joukkotarkki. Siinä myös näkyy hurja määrä nimikirjaimia perässä, nimittäin 24.7. on jokaisen Islanderin tuomiopäivä. Koko porukalta tutkitaan lonkat, kyynärät, selkä ja polvet sekä muutamilta otetaan röntgenkuvat kintereistä näiden lisäksi. Tarkoituksena olisi myös kuvauttaa Islan selkä virallisesti samalla kertaa. Epävirallinen lausuntohan siitä on jo olemassa, mutta sama katsoa, miltä luusto näyttää nyt muutamien agilityvuosien jälkeen. Joka tapauksessa päivästä on tulossa minun hermoja raastava jännitysnäytelmä, sitä odottaessa siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.