sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Joukossa tuhmuus tiivistyy

Reetta ja Taika tuli käymään vappuna näin pitkästä aikaa! Kisaltiin tuossa oman seuran vappukisoissa kuusi starttia, joista viisi hylkyä ja yksi nolla sijalla 3. Aika väkisin väännetty, onneksi Isla on niin kiltti että menee tunkemalla putkeen ja A:lle parinkymmenen senttimetrin varoitusajalla. Ilman ohjaajan tunarointia oltaisi voitu sertistäkin puhua, tuhma minä!

Tapani mukaan olin myös myöhässä ja tein tyhmiä huolimattomuusvirheitä hylkyradoilla. Vielä tuhmempi oli kuitenkin kiireinen Silpe, joka ei sunnuntain radoilla kuullut monta kertaa toistettua pysähtymiskäskyä puomilla ja päätyi kauniiseen juoksukontaktiin. Ei ihan se kriteeri, uusiksi ja sitten toimi. Toisellakin radalla Isla juoksi läpi pikkuisen hidastaen, mutta ehdin vapauttaa sen ja rataa piti täten jatkaa. Pilasin nollaradan kuitenkin olemalla myöhässä ja ohjaamalla A:lle putken sijaan, että ei sillä.

SM-nollia olisi nyt siis neljä seitsemästä, kolme puuttuu, kolmet tai neljät kisat jäljellä. Yritetään täysillä vielä tämä kuu, toivottavasti se riittäisi!

Käytiin myös Silpen kanssa rallytokoilemassa eilen. Treenattu viimeksi syyskuussa, päivää ennen kisoja muistuttelin itselle kyltit ja koiralle eteentulon. Itse kokeesta saatiin sitten 99 pistettä, ei paha! Kisakirja ja arviointilipuke ovat vielä kaverini hallussa, kun lähdimme suoraan kisapaikalta Riiman edustustehtäviin. Ei siis vielä tietoa mistä tuo yksi piste lähti, mutta ei kyllä valittamista pistesaldosta!

Riima sai jälleen paljon huomiota toripäivystyksessä, oikein nätisti käyttäytyi pieni koira! Sitä kehutaan rauhalliseksi ja kiltiksi koiraksi, joo, jepjep. Positiivista kuitenkin on, että se osaa olla myös fiksu! Rimpe joutui myös pesulle tänään, kun tuo Varkauden näyttely lähestyy uhkaavasti. Cara joutui myös osaksi samanlaista kaltoinkohtelua, niin vakava sen ilme suihkussa oli että.

Onneksi kohta on kesä.


3 kommenttia:

  1. Milloinka vastailet kysymyksiin? Odotan innolla niitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti, kun saan keksittyä kaikkiin vastauksen. Erityisesti hienon mustavalkoisen sheltin löytäminen on haastavaa :P Mahdollisimman pian kuitenkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.