perjantai 13. maaliskuuta 2015

Harrastelu alkakoon

Islan pennut ovat aloittaneet jo leikkimielisen harrastelunsa. Agilitykentillä ovat jo pohjia treenanneet Riiman lisäksi Åke ja Zelda. Banjo on tokoillut ahkerasti, ja Aiko on ihan pienestä pitäen opetellut ties minkälaisia temppuja koiratanssia silmällä pitäen. Aiko aloitti möllikisauransa tuossa vähän aikaa sitten sijoittuen jaetulle ykkössijalle! Sain luvan julkaista videonkin, kiitos siis erityisesti sen kuvaajalle!Islan kanssa aloitetaan taas tauon jälkeen kisaura ensi viikolla. Keppitreeniä on tehty tässä lähiaikoina eniten, kun on ollut ongelmia sisäänmenojen kanssa. Käytiin eilen treenaamassa Lauran kanssa asiaa, ja paria poikkeusta lukuunottamatta kepit sujuikin sitten hyvin. Toivottavasti pakka ei hajoa kisoissa, pitää itse vaan olla rynnimättä! Päätavoitteena agilityn suhteen olisi kuitenkin lihaskunnon palauttaminen entiselleen ehkä jo kesäksi. Parin vuoden aikana kerätyt lihakset ei ihan heti takaisin tule, ja onhan Islan vauhti hidastunut pentujen jälkeen jonkin verran. Noh, jos vaan saataisiin perusvarmoja suorituksia aikaiseksi, niin eiköhän se tälle vuodelle riitä.

Riima on kehittänyt agilityy ihmeellisen pärinämoodin. Se on tosi nopea pentu ja nopea oppimaankin, mutta menee kierroksille Islaa herkemmin. Nyt parilla kertaa se on lähtenyt kiertämään putkea ympäri, vaikka tasan tietää mitä siltä haetaan. Sitten kun se ensimmäisen kerran sinne putkeen menee, sujuu koko loppu treenit oikein loistavasti. Ihme pentu, ihme murkkuikäinen, en minä tällaisia hetkiä pentuajoista muista! Niin, ja Rimpen 8kk-säkäkorkeus on sen saman 36-36,5 cm mikä kuukausi sittenkin. Tällä kertaa kallistui enemmän 36 puolelle, eli näinköhän mittasin vähän yläkanttiin viime kuussa. No, pieni joka tapauksessa.

Tässä vielä Erikan lähettämä ihana kuva Åkesta. Se on kyllä niiiiin ihana pieni mies! Tykkään ihan hirmuisesti, edelleen! Niin, ja hainhan minä myös kennelnimeä tuossa pari viikkoa sitten. Saa siis nähdä, saavatko Islanderit hienommat viralliset nimet tämän vuoden puolella :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.