lauantai 17. tammikuuta 2015

Pessimistikin voi pettyä

Pitikin lopettaa viimeksi niin! Meni kisat, Orenius, toivottavasti ei pentunäyttelykin. Huoh.

Kisaamaan oltiin jo menossa, mutta sitten kaverin koiralle tuli kennelyskäepäily. Nähtiin tuossa viikko sitten, eli tällä hetkellä jännätään saivatko sheltiäiset tartunnan. Vainoharhaisuus toki lisääntyy tällaisten epäilyjen myötä, joten olen luonnollisesti lähes paniikissa pienemmästäkin yskähdyksestä. Ihan oman mielenrauhan vuoksi siis jätetään ensi viikon kisat ja treenit välistä. Sitten pitäisi vaan toivoa, ettei yskä ole rantautunut meillekin. Eivät nämä nyt ole yskineet ollenkaan, joten toivottavasti säästyttiin siltä vitsaukselta...


Niin, oltaisiin me mahduttu Oreniuksen koulutukseen. Mutta Islapa meni ja aloitti juoksun! Juoksuväli pentujen jälkeen siis 8,5 kk. Meidän hallissa ei juoksuisilla koirilla saa treenata, joten treenitaukoa tiedossa noin kuukausi.

Riiman tassu onnistui myös jäämään eilen iltalenkillä jalkani alle, ei se sitä selkeästi kipuile mutta vähän keventää vielä. Liike kuitenkin puhdasta. Venähtänyt ehkä, luulisi näyttävän kipuaan jos murtumaa tms olisi... Pitää kuitenkin seurata, jos ei mene parissa päivässä ohi niin käydään lääkärille näyttämässä.Kävimme tänään Viitasaarella pistäytymässä, ja kotimatkalla tuli Zeldan trimmaus mieleen. Laura ja Henri sattuivat olemaan kotona, joten nyt on Zelda siistitty näyttelykuntoon! Purenta neidillä oli ok, ylhäältä toinen P1 puuttuu ainakin tällä hetkellä. Onhan sitä kuultu, että seitsemän kuukauden iässä premolaareja puhkeaisi, että odotellaan nyt. Onneksi yhden hampaan puuttuminen ei kuitenkaan vakava virhe ole :) Kooltaan Zelda oli ehkä noin sentin Riimaa isompi, hyvin kehittynyt ja pienen laihiksen jälkeen näyttelykuntoinen kaveri. Ja edelleen ihan Islan näköinen, eniten koko pentueesta!

3 kommenttia:

 1. Meillä Rudille puhkesi toinen P1 alhaalle päälle 7kk vanhana :) Olin jo varma ettei tule ollenkaan, mutta toisin kävi. Tosin sillä oli siinä koko ajan sellainen kohouma ikenessä. Jos on kuopalla, niin siellä tuskin hammasta on, mutta muuten voi hyvinkin vielä tulla :)

  VastaaPoista
 2. Viisas päätöshän tuo on vaikka surullista ettette sinne pääsekkään:( Toivottavasti menee nyt kaikki hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kukaan ei vieläkään ole yskinyt... Toivottavasti ei ala enää, kuitenkin jo 9 vrk mennyt! Yleensä jo tässä vaiheessa koira yskisi, jos kennelyskää on.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.