lauantai 24. tammikuuta 2015

Olet todella kaunis, olet todella viisas


On se ihmeellinen pentu. Rumasta pienestä silakasta on kuoriutunut kaunis kääpiö! Erityismaininta sille, että kuvan otin yksin ilman yhtään avustajaa. Pentu pysyi paikoillaan, ja vielä katsoi eteenpäin! Huhhuh.

Kääpiö pääsee illalla pesulle ja trimmiin, saa nähdä kuoriutuuko luonnonlapsesta jopa näyttelyeläimen näköinen yksilö. En kyllä todellakaan odottanut mitään näinkin nättiä pentua, kun juuri Riiman päätin kotiin jättää. Se oli vähän katupiskin näköinen, joten lähtötilanteeseen nähden kehitys on ollut vain positiivista! Vähän sellainen ruma ankanpoikanen.

Islan kasvattaja Laura on aina sanonut, että Isla oppii kaikki tokoliikkeet youtubesta katsomalla. Mallioppiminen on selkeästi perinnöllistä, nimittäin pieni kiukkupussi seurasi silmä kovana Islan seuruutreeniä, ja vapauduttuaan vankilastaan nimeltä "Paikallaolo sohvalla" se päätti tulla näyttämään, miten se perusasento oikeasti tehdään. Se ei ole koskaan tehnyt perusasentoa, joten päätin hakea pikaisesti kameran ja videoida ensimmäisen treenikerran. On se viisas!

Harjoiteltiin myös vähän kaukokäskyjä käsimerkeillä. Riima osaa tehdä erityisesti seisomiseen vaihtoja nopeasti, mutta sen on todella hankalaa malttaa pysyä paikoillaan. Nyt käsimerkkien avulla se teki vaihdot hitaasti, mutta kerrankin malttoi pysyä housuissaan! Ehkä siitä tokokoiran saisi, jos itse jaksaisi liikkeet hioa kuntoon. Ei Riimasta pitänyt tokokoiraa tulla, mutta ehkä sen kanssa voisi vähän treenata!

 

Loppuun mielestäni ihana yhteiskuva Islasta ja Riimasta. Niin niiden näköinen kuva!


3 kommenttia:

  1. Oih, kyllä on Riimasta kuoriutunut kaunis shelttilapsonen! Ja varmaan vielä kaunistuu vanhetessaan. Varsin pätevältäkin vaikuttaa :)

    VastaaPoista
  2. Niin ihana Riima ♥ Ja kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.