sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Merlejen viikonloppu

Tämä viikonloppu on ollut sinisten shelttien oma, paljon kaikkea jännää ja uutta opittavaa!

Niin kauan odotettu Jenna Caloanderin koulutus oli eilen. Islan niistot ovat jo vuoden ajan olleet tosi huonot, eikä kukaan ole oikein keksinyt miksi. Jenna löysi vian, ja tästä eteenpäin me uskalletaan kisoissakin tehdä kaikennäköisiä tiukkia käännöksiä!

Takaakierroissa olin niin huono. En ehkä ikinä ole ohjannut koiraa niin huonosti! Syytän siitä hirveää juoksupätkää, jonka jälkeen kuulin luvattoman monta kertaa "hmm... seiskalta uudestaan!" Kuten Jenna totesi, niin itsepä halusin 35-rimat enkä edes sillä antanut tasoitusta itselleni :D

Välistävedoissa Jenna ehdotti peruuttamista, toisin sanoin humalaisen balettitanssijan agilitya. Kuvaus oli niin hieno, että täytyihän sitä kokella. Pitää vielä treeneissä erikseen testata, mutta näyttää yhden treenin perusteella vaikutti toimivammalta ratkaisulta kuin nykyisen puolivalssit. Myös juoksukontaktit Jenna katsoi ja kuulemma hienot on, kääntymistä aletaan nyt harjoittelemaan enemmän.

Yllättävän paljon ehtii lyhyessä ajassa oppia. Pakko päästä uudestaan! Koulutuksen innoittamana ilmoitin Islan kolmelle radalle naapuriseuran kisoihin. Saa nähdä, miten menee!Tänään sitten oli Riiman ensimmäinen kehäesiintyminen! Kerran näyttelyhihnassa ravanneelta ja pöydällä seisoneelta puupilta aika hyvä veto. Malttoi seistä hurjan hyvin, pöydällä heilutti häntää vähän kaikelle ja ravatessakin vain muutaman kerran pomppasi. Muutamia pyörähdyksiä nähtiin myös, mutta äärimmäisen taitava nelikuinen pentu oli Riima! Luottavaisin mielin pentunäyttelyyn siispä.

Punaisen ruusukkeen se ansaitsi, ryhmäkehässäkin seisoi hurjan hienosti, mutta takana tullutta pentua sitten ravatessa innostettiin niin paljon, että Riimakin olisi tahtonut alkaa bilettää :D Keskittyminen siis siinä rakoili, mutta yllättävän hyvin. Noin 60 pentua hitaasti tuomaroituna (meni lähes 3 tuntia), ihme että pieni jaksoi niinkin pitkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.