maanantai 8. syyskuuta 2014

The Islanders on their own waysNiin ne puupit vaan nyt vaihtavat maisemaa! 8 viikkoa on mennyt todella nopeasti, ja heti sunnuntaina lähtivät Plankton ja Hypoteesi uusiin koteihinsa. Galleriaan päivittyy kuvat jokaisen pennun lähdöstä!


Sunnuntai alkoi pentujen pesulla. Niiden turkit eivät ehkä maailman puhtaimmat olleet, pienet pennut kun pyörivät ties missä. En halua likaista pentua luovuttaa, joten kaikki pääsevät pesulle ennen lähtöä! Tottuvatpahan siihenkin jo minun luonani.

Kymmenen jälkeen Liisa ja Valtteri tulivat kuvausassistenteikseni. Jonkinlaiset seisotus- ja pääkuvat saatiin aikaan kaikista. Ryhmäkuvaakin yritettiin, mutta lopputulos oli tällainen... :D


Yhden aikoihin kävimme Islan kanssa saattamassa Planktonin ensimmäisenä pentuna kohti uusia seikkailuja. Planktonin kutsumanimeksi tuli Banjo, ja se vaikuttaa nykyään Helsingissä. Banjolla on oma blogi, josta sen kuulumisia jatkossa voi lueskella! Ja kuten kuvasta näkyy, Isla oli täysin siinä luulossa, että sekin on kutsuttu vierailulle Helsinkiin jo sunnuntaina :D


Kahdelta sitten saapuivatkin seuraavat pennunhakijat. Samana päivänä kaksi pentua, nyyh! Tämä lähtijä oli Hypoteesi, joka nykyään tunnetaan nimellä Zelda. Zelda muutti Kuopioon Lauran ja Henrin koiraksi sekä Åsa-sheltin uudeksi kaveriksi. Tämä hurjan ihana pentu lähti jalostusoikeudella, joten voi olla, että tulevaisuudessa voidaan lueskella tarinoita sen jälkeläisistä. Saa nähdä!Tänään maanantaina olikin kolmannen pennun vuoro lähteä Joensuusta. Sain koulusta viimeisen tunnin vapaaksi, jotta pentu ehtisi illaksi kotiin. Ja hyvin ehti!


Kolmas maisemaa vaihtanut pentu, hurmuripoika, pieni ja äänekäs eriparikorva Mitoosi sai uudeksi nimekseen Åke. Tarkemmin Mr. Åke Åkersson muutti Erikan kaveriksi Kuopioon Ilpo-mittelspitzin hermoja koettelemaan.

Pennuista on tähän mennessä kuulunut oikein hyvää palautetta. Banjo on jo teleportannut itsensä portin pienimmästä raosta toiselle puolelle, Zelda on hyvää vauhtia yrittänyt tehdä tuttavuutta toistaiseksi epäileväiseen Åsaan ja Åke taas riehuu sisällä normaaliin tapaansa luuta Ilpon vieressä syöden.

Täytyy kyllä sanoa, että pennut ovat saaneet parhaat mahdolliset kodit ikinä! Jokaisesta on kuulunut jo kuulumisia niin minulle itselleni kuin koko pentueporukalle Facebook-ryhmän välityksellä. Ja mikä parasta, sen lisäksi että ne ovat hurjan rakkaita perheenjäseniä, pääsevät ne kaikki isoina koirina harrastuskentille. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, mahtuu joukkoon agility-, toko- ja koiratanssikoiria. Myös näyttelyistä kiinnostunutta porukkaa on mukana.

Pennuille on lisätty omat tunnisteet, joten niihin liittyviä juttuja pääsee suoraan klikkailemaan sitä kautta :) Omille koirilleni niitä ei ainakaan toistaiseksi ole, koko blogi kun pääasiassa koskee niitä.

Seuraava lähtijä onkin keskiviikkona, vuorossa Amylaasi. Talo alkaa rauhoittua vähitellen, ja on paljon enemmän aikaa pelkän Riiman kanssa puuhastelulle. Naksuttimeen tutustutaan huomenna sen kanssa, jotain mistä aloittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.