keskiviikko 17. syyskuuta 2014

6-5=1

Lukion ja kasvattamisen yhdistelmä ei aina ole kaikkein helpoin mahdollinen. Koeviikon lähestyessä on kuitenkin hyvä keksiä kaikesta turhastakin koulua tärkeämpää, joten paniikkilukemisen sijaan on hyvä tehdä tilannepäivitystä blogiin! Pentutapahtumien lisäksi Cara kävi sunnuntaina luonnetestissä, mutta se on sitten jo ihan oma tarinansa.

Pentuaitaus on nyt tyhjä, ollut jo sunnuntaista lähtien. Oikeastaan aitaus on muuttanut muotoaan ja pienentynyt Riiman omaksi yksiöksi. Se on onneksi melko hyvin sisäistänyt aitauksen rauhoittumispaikkana, eikä sitä yleensä pahemmin kiukuta jäädä sinne yksin. Isla tykkää leikittää Riimaa aitauksen läpi, joten eiköhän sillä ole ihan kivaakin yksinolohetkinä!

Aiko matkalla kohti rautatieasemaa

Tasan viikko sitten eli keskiviikkona lähti Amylaasi eli Aiko maailmaa (oikeastaan Paimiota) valloittamaan. Aikosta tulee toivottavasti Annan koiratanssipari sekä Luna-sheltin ja Melli-cavalierin kaveri. Aikolla on oma blogi, joten sen juttuja voi seurailla sitä kautta!

Tähän väliin onkin sopiva mainita, että myös Zeldalla on nykyään blogi. Koko merlejengi siis bloggaa, trikkien omista jutuista saa toivon mukaan minun blogini kautta luettua!


Sitten Minimitekijään. Sille tuli hurjasti kyselyitä niin harrastavilta ihmisiltä kuin kotikoiraakin etsiviltä. Riitta tuli pentua lauantaina katsomaan, ja päätin sunnuntaina antaa pienen Minimin Espoon lenkkipolkujen suurkuluttajaksi. Minimitekijän kutsumanimeksi jäi virallisen nimensä mukaan Fitz. Fitzin kaverina Espoossa on parivuotias Boris-sheltti ja Jasu-seropivanhus, ja sitä tullaan tulevaisuudessa näkemään aktiivisesti ainakin näyttelykehissä, ehkä muuallakin!

Tässäpä vielä muutamia kuvia pennuista viimeisinä kasvattajalla vietettyinä päivinä!Nyt kun vauhtiin päästiin, niin pistetääs tähän loppuun vielä Riiman 9vko-kuva. Riima-rimpulan korkeus sunnuntaina oli noin 23,5 cm, painoa ehkä hieman päälle kolme kiloa. Hurjan siro se ainakin on, kait tuo paino tulee sitten luuston vahvuudesta!


4 kommenttia:

 1. Mistä tulee team narwain?

  VastaaPoista
 2. Missä seurassa agitat?:)

  VastaaPoista
 3. Poksilla treenataan, ja Narwain aukeaa ehkä myöhemmin :)

  VastaaPoista
 4. Asutko ihan yksinään koirien kaa omassa kämpässä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.