lauantai 30. elokuuta 2014

M&M vakioasiakkaat

Rapsuttelijoita löytyi ihan pyytämättäkin :)

Joensuun Musti ja Mirri on tässä kuuden vuoden aikana tullut todella tutuksi paikaksi. Cara ja Isla ovat aina olleet tervetulleita myymälään pienestä pennusta asti. Islan pennut kutsuttiin käymään jo ennen niiden syntymää, joten eilen päätin hankkia itselleni apukäsiä ja viedä puolet pentueesta näytille. Naiset ensin, joten mukaan lähtivät Protoktisti, Hypoteesi ja Amylaasi.

Reippaat pennut tutustuivat erityisesti luuosastoon. Mukaan toki tarttui pussillinen luita pentupaketteihin. Pennut totuttelivat myös ensimmäistä kertaa hihnoihinsa, sillä vain Minimitekijä on bussimatkan aikana ollut kytkettynä talutushihnaan.

Erityisesti Protoktisti oli hurjan reipas ja utelias vieras myymälässä. Se oli kiipeämässä keksien sekaan, tutki petiosaston tarjonnan ja aivan omatoimisesti päätyi leluhyllyn luokse. Muut asiakkaat olivat jokaisen pennun mielestä todella mielenkiintoisia, kaikkia olisi pitänyt päästä moikkaamaan. Ja kuten aiemminkin, automatka sujui hyvin ilman minkäänlaista matkapahoinvointia. Hienot pennut!

Totesin näin kaksi viikkoa ennen Caran luonnetestiä, että nahkainen solkipanta voisi olla hyödyllinen hankinta nyt eikä päivää ennen testiä. Päädyin tilaamaan sen nettikaupan puolelta, joten poikien vuoro on ensi viikolla päästä ihastuttamaan ihmisiä tilausta noutaessa!


Protoktisti löysi leluhyllyn ja lähti omatoimisesti seikkailulle

Hypoteesi ja Amylaasi päättivät lähteä myyjän perään kassalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.