sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kolmeviikkoiset


Pennut kasvavat kohisten. Jokainen rikkoi kilon rajan tänä aamuna, eilen kolme pentua oli vielä sen alle. Yön aikana tapahtui myös niin kummia asioita, että vaaka väitti Amylaasin menneen Planktonin ohi ja Protoktistin Hypoteesin ohi. Minun käteeni Proto tuntuu hurjasti Hypoa kevyemmältä edelleen, joten saa nähdä, mihin suuntaan tilanne kehittyy vai huijasiko vaaka minua!

Minimitekijä on hurjan turkikas kaveri, siitä kyllä näyttelytuomarit tykkäävät, jos mittoihin jää. Tällä hetkellä tilanne ei ainakaan vaikuta huolestuttavalta. Se on myös kova tuijottelemaan ihmisiä. Minimi seuraa katseellaan kaikkea mahdollista!

Proto ja Minimi ovat pentuaitauksen pahin kaksikko: Ne ulvovat ja purevat toisiaan yleensä aamu neljästä alkaen. Proto on saanut Mitoosin mukaan sisarusten kiusaamiseen, ja ne puolestaan hyppivät yhdessä toisten päällä kavereiden nukahdettua.

Amylaasi puolestaan on osoittanut jonkinasteista itsetuhoisuutta kiipeilemällä ja hyppimällä ties miten. Seisotuskuvienkin ottaminen sen kanssa oli astetta haastavampaa, saati sitten ryhmäkuvan, kun eräs pentu tahtoi koko ajan hypätä tasolta alas. Sen vastakohta on Hypoteesi, joka on kunnon luottopentu. Sen voi ilman mitään pelkoa antaa syliin ihmiselle, joka ei ole koskaan nähnytkään koiranpentua. Tällä hetkellä se on pennuista rauhallisin, tasaisen luonteinen ja ymmärtää ruuan päälle paremmin kuin hyvin. Porukkaleikkeihin se kuitenkin lähtee aina mukaan!

Plankton viettää eniten aikaansa Amylaasin kanssa. Isoimpina pentuina ne leikkivät yhdessä jättitennispallolla ja repivät raatolelua kahdestaan. Nyt kun niillä on jo hampaatkin, niin lelutkin pysyvät paremmin suussa!

Jokainen pentu on myös hirveä vedellä läträäjä. Ne saivat muutama päivä sitten vesikupin aitaukseensa, mutta sitä ei voi pitää siellä koko aikaa, sillä koko lauma voi päättää lähteä uimareissulle sinne. Koko porukka mahtuu sopivasti läträämään yhdessä kupissa sanomalehtien imiessä sen verran vettä kuin mahdollista. Ehkä ne oppisivat äidiltään ja kasvattajaltaan uimisen jalon taidon, jos ei muuta!

Protoktisti 1077g

Plankton 1127g

Hypoteesi 1042g

Amylaasi 1166g

Mitoosi 1085g

Minimitekijä 1122g
Isoja pentuja! Protoktistin uljaus ei välity kuvan kautta, se ei seisonut tänään yhtään nätisti. Trikkipojat eivät myöskään aluksi pitäneet ajatuksesta, mutta lopulta niistäkin saatiin ihan julkaisukelpoiset kuvat. Äkkiä ne kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.