torstai 3. heinäkuuta 2014

Viikko numero kahdeksan
Toisesta kuvasta huomaa mahan laskeutumisen aika hyvin: viime viikolla ajeltua mahaa ei näkynyt edessä olevien karvojen takaa. Enää Isla ei myöskään jaksa lenkkeillä samalla tavalla, joten liikuntaa on jo reippaasti rajoitettu. Kepit kelpaa edelleen, ja niiden kanssa jaksaa vielä juosta ;)

Kummallista kyllä, mutta itse en pentujen liikkeitä tunne juuri lainkaan. Voi johtua siitä, että Isla hengittää todella raskaasti peittäen kaiken mahdollisen liikkeen. Sellaista "tuolla voisi ehkä joku liikkua"-liikettä on, mutta ei selkeitä muljahduksia. Onpa tässä vielä aikaa, todennäköisesti ei kuitenkaan edes yhtä viikkoa!

Lisäys näin jälkikäteen: Islalla painoa 18,4 kg, eli lisää tullut päälle 5 kiloa normaalipainosta, viikossa tullut kilo lisää. Huhhei!

Eilen hankin koirille myös dobopallon. Isla oli siitä äärimmäisen kiinnostunut eikä meinannut sulattaa sitä tosiasiaa, ettei sillä hetkeen ole asiaa sen päälle. Vyöryisi vielä alas. Kompromissina Isla sai laittaa etutassunsa pallon päälle :) Cara sen sijaan on päässyt jumppaamaan jo monta kertaa. Raukka ei (ainakaan vielä!) osaa hypätä pallon päälle, joten se hyppää sille sohvan kautta tai vaihtoehtoisesti kiipeää pienellä avustuksella. Ainakin tähän asti vaikuttaa hyvältä ostokselta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.