keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kuulumisia

Kaveriporukassa hilpeyttä herättänyt kurrekuva :D
Joka puolelta tulee ympäri vuorokautta kyselyä Islan voinnista. Ovatko pennut syntyneet, onko lämmöt laskeneet, onko jo jotain merkkejä. Siispä ajattelin informoida koko maailmaa samalla vaivalla!

Ei, pennut eivät ole syntyneet! Lämmöt sahaa edelleen. Suunta ehkä hieman alaspäin, mutta piikkiä ei toistaiseksi näkyvissä. Vuorokausiahan on nyt kasassa 61 (pardon, vuorokausi vaihtui nyt, 62! hui!), ja vähän kyllä oletettiin, että iso porukka olisi jo tähän mennessä syntynyt. Vaan mikäpä kiire pennuilla on, hyvin virkeitä tapauksia tuntuvat olevan! Erityisesti Hullu, jonka menoa olen tylsyydessäni ehtinyt videoimaan useaan otteeseen. Hullu sijaitsee Islan mustien merlepilkkujen kohdalla. Jos haluaa selvitellä pentujen vointia, niin Hulluun voi aina luottaa: siellä liikettä kyllä näkyy ihan silmillä, ja joka kerta!

Liikunta on luonnollisesti vähentynyt reippaasti, mutta yllättävän hyvin Isla jaksaa vielä kävellä. Niin, ja toissapäivänä Isla jätti jo puolet päiväruuasta syömättä. Eilen söi desiä vaille kaiken, mutta tänään on maistunut vain yksi desi ja puolikas possunsaparo. Kaikkihan tietävät sen, että Islan kieltäytyessä ruuasta on tosi kyseessä! Tahdon siis luottaa siihen, että parin päivän sisään voisi näiden tylsien postauksien lisäksi saada pentukuvia esille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.