maanantai 9. kesäkuuta 2014

Heitä onkin muutama


Eiliset kuvavertailut koirien mahoista. Eihän ne nyt niiiin erilaiset ole, Islalla ei kuitenkaan sen suurempia tiineyden merkkejä ole näkynyt mahan löysyyden ja nisien punoituksen lisäksi. No, tänään se sitten selvisi ultrassa!

Isla seisoi pöydällä ja jo heti näkyi minun silmään epämääräisiä möykkyjä. Ja niitä oli monta. Todella monta. Vauhdikkaita tapauksia jo tässä vaiheessa, mutta eläinlääkäri laski niitä 6-8 kappaletta. Vähintään se kuusi, mutta voi olla enemmänkin kuin kahdeksan. Kasvattajan hermorakenteen testausta siis loppukesästä tiedossa!

Vaikka mulla onkin kasa huippuja pennunottajia tiedossa, niin kyllä näistä vielä jollekin harrastuskaveri riittää! Nyt vaan toivotaan, että kaikki menisi loppuun asti hyvin ja rokkiviikolla tässä talossa olisi useampi kuin kaksi nelijalkaista :)

7 kommenttia:

 1. Oi että. Tämä yhdistelmä kiinnostaisi kyllä niin hirvittävän paljon. Meillä olisi haussa isohko merle/trikkipoika Pörrille kaveriksi tokoon ja agiin. Oon paljon asioita puntaroinut, mutta toisen koiran aika ei ole ehkä vielä tänä kesänä. Jännityksellä jään seuraamaan millaisia palleroita sieltä syntyy. :)

  VastaaPoista
 2. Ja taas syntyy paskaa.

  VastaaPoista
 3. Innolla anonyymin perusteluja odotellen, olisi mielenkiintoista saada tietää, mikä nyt noin huonoa on! ;) Kyse on kuitenkin erittäin hyvärakenteisista, terveistä ja huippuluonteisista harrastuskoirista, eikä nartun iso koko automaattisesti tarkoita jättipentuja. Keskustelen oikein mielelläni yhdistelmästä ja siitä, miksi siihen päädyin, joten minua saa kyllä sähköpostilla lähestyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Distiä,distiä ja lisää distiä.

   Poista
  2. Ikävää, jos uroksen pari ylimääräistä, hentoa ripseä pilaavat mielestäsi koko yhdistelmän. Kahta ripsikoiraa en yhdistäisi, täydellistä yhdistelmää ei ole olemassakaan. Lukan ripset eivät ole häirinneet sitä eivätkä silmät edes vuoda, joten en näe syytä olla käyttämättä sitä täysin tervesilmäiselle nartulle. Rodussamme on niin paljon muita terveysongelmia, toki kaikki niistä ovat vakavasti otettavia, mutta jokaisessa yhdistelmässä on omat puutteensa eikä ripset ole minun arvomaailmassani se pahin ongelma. Kompromisseja on tehtävä, tai rodun geenipooli kaventuisi aika huolestuttavasti :)

   Poista
 4. Oih, mun mielestä tosi kiva ja kiinnostava yhdistelmä :) Toivottavasti kaikki menee hyvin! Oletko aikeissa jättää pentua kotiin tai pistää sijoitukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin sijoitukseen olisi yksi tyttö jäämässä, jos sopiva syntyy :) Eihän sitä koskaan tiedä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.