lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskisat


Päälle neljän kuukauden kisatauon jälkeen juostiin viisi starttia Joalla. Jokaiselta HYL, mutta neljä viidestä oli tosi huipun tuntuisia ratoja, jotka sitten johonkin pikkujuttuun kaatuivat. Yhtä lukuunottamatta nimittäin Isla lähti irtoamaan vähän turhankin pitkälle. Näki taas mitä on treenattu :)

Tuli taas huomattua viikonlopun aikana ihmisten erilaiset asenteet agilitykisoihin ja niiden tuloksiin. Minulle hyvä hyl on paljon parempi kuin väkisin väännetty nolla. Olisi tuosta hypäristä nollan vääntänyt helpostikin, mutta itsepä olin huono, niin miksi pilata koiran onnistumista? Huomasin koiran lähtevän muurille, ja olen itseasiassa todella yllättynyt siitä, etten paniikkihuutanut Islaa kääntymään. Kerrankin pisteet minulle!

Muita videoita en ole koneelle ladannut, mutta tämä hypäri oli pakko ladata heti. Harvinaista, mutta jopa videon katsomisen jälkeen tää rata tuntuu hurjan kivalta! Mitä nyt unohdin putkijarrun olemassaolon kokonaan. Jotkut tuntemattomat selostajatkin osui videolle, samoin astetta nuorempi kommentoija videon lopussa :DNyt ois kyllä sellainen kisafiilis että! Saa nähdä venyttääkö Isla vielä juoksua niin, että vappukisoihin päästäisiin. Tuskinpa... :)

1 kommentti:

  1. Hieno blogi, ei voi muuta sanoo!Ja kiva et harrastetaan agia samassa seurassa:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.