sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kisakausi päättyi
Islan agilityn kisakausi päättyi tänään. Tauon pituus voi olla kahdesta kymmeneen kuukauteen, ihan juoksuista ja kevään suunnitelmista riippuen. Saa nähdä ehditäänkö helmikuun lopulla kisata vai ei :)

Perjantaina juostiin kolme rataa Joalla, niistä ei sen enempää kerrottavaa. Ohjaajan jalat oli ihan jäässä ja jumissa, joten niillä ei sitten kovaa kipitetty ja se näkyi triplahyllynä. Yksi rata oli tosi onnistunut, vain yksi hyppy väärinpäin. Yleisesti ottaen ei jäänyt kovinkaan hyvä fiilis omasta ohjauksesta johtuen, mutta näitä sattuu.

Tänään oltiin Kuopiossa kisaamassa kovatasoisessa seurassa. Tuomarina oli ruotsalainen Nalle Jansson, joten mielenkiinnolla odotin ruotsalaisia rataprofiileja. Kaksi ensimmäistä rataa hyllytettiin, hypäri osoittautui meille lähes mahdottomaksi, kuten monille muillekin: vain kaksi koirakkoa teki tuloksen. Viimeiselle radalle asetin selkeän tavoitteen: mehän ei kymmenettä hyllyä oteta putkeen! Ja putki rikkoutui ihan nätillä nollalla :) Kuten jo kisapaikalla totesin, en ehkä koskaan ole toivonut häviötä näin paljoa. Onneksi hävittiin, sillä Mirvan Heppu valioitui ja päästiin iloitsemaan siitä! Meidän sijoitus oli viisi, etenemällä 4,37 m/s ja alle sekuntin ero toiseen sijaan.

Islan kisa-A't ovat lähes poikkeuksetta alasmenon hiipimistä, joka vie yli sekuntin meidän ajoista. Siispä päätin nyt, että aloitetaan ensi vuoden puolella juoksukontaktiprojekti, vain A-esteelle. Puomi on aina sujunut tosi hyvin, siihen ei pidä puuttua. Tässä vielä videot päivän agilityradoilta, eikä yksikään A sujunut kuten pitäisi. Vapautin tosi nopeasti kontakteilta, myös A'lta, mutta siinä on ihan selkeä ero puomiin ja keinuun verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.