sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tik... tak...!

Meidän AVA-kello aloitti eilen tikittämisensä. Ehkä vähitellen alan uskoa, että tästä talosta voi vielä joskus löytyä Suomen agilityvalio. Pari tuntia venyneen kisapäivän jälkeen jatkettiin "agility afterpartyjen" merkeissä Islan kasvattajan luona Tampereen vahvistuksemme Reetan ja muiden kavereiden kera. Halligalli-perinteet pääsivät siis jatkumaan :)

Kisasimme Islan kanssa kahdella agilityradalla ja yhdellä hypärillä. Agilityratoihin olin melko tyytyväinen, A-rata oli kokonaisuudessaan B-rataa onnistuneempi. B-radan kaarrokset venyivät, en ohjannut kepeille, luotto koiraan ihan kateissa... Ja mitähän muuta?
A-rata kaatui luottamuksen puutteeseen väärin päin suoritetun hypyn muodossa, kun oletin koiran lukitsevan edessä olevan putken. B-radan aika kuitenkin riitti neljän muun nollatuloksen seasta voittoon, josta meille siis samalla ensimmäinen SERT-A. Huippua!Hypäristä ei sen enempää. Ohjaaja ei ollut kunnolla kartalla edes rataantutustumisen jälkeen, joten mitä voi itse radalta odottaa. Siltä radalta kuitenkin tosi hyvin onnistunut keppikulma! Ja muistutus putkijarrujen treenaamisesta, jälleen kerran... Agiradoilta treenilistalle jäi edelleen se A-esteen alasmeno. Luottoa, luottoa, luottoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.