lauantai 17. elokuuta 2013

Jostain on aloitettava

Tahdon uskoa siihen, että joskus piiiitkän ajan päästä me kisataan voittajassa. Olen nyt varovasti treenannut voivoi-liikkeitä. Ruutua ja tunnaria ei olla vielä treenattu, mutta erityisesti tunnaria ajattelin aloitella ennen lumen tuloa.

Tänään treenattiin ekan kerran seisomista kaukokäskyjen yhteydessä, siitä videota alempana. Yhdessä maahanmenossa liikutti takajalkojaan, mutta muuten toimi tosi hyvin. Harmi vaan, ettei ihan ekat (parhaat) suoritukset tallentuneet videolle minun painettua väärästä napista... :D Treenataan nyt ainakin pari viikkoa pelkkiä vaihtoja niin, että ne ovat JUST eikä melkein, ja sitten vähitellen pidennetään matkaa.

Voittajan liikkeistä meidän bravuuri tulee varmasti olemaan hyppynouto. Isla tykkää muutenkin noutaa, joten esteen lisäys väliin ei teettänyt mitään ongelmaa, itseasiassa vaan helpotti ja selkeytti koko liikettä. Liikkeen treenaus alkoi niinkin yksinkertaisesti kuin tekemällä se kokeenomaisesti. Toimi.


Metallinouto toimii useimmiten yhtä hyvin kuin puisella, mutta joskus kapula on Islasta tosi ällöttävä. Taas nämä sitten-seuraavan-koiran-kanssa -asiat: jo pentuna pitäisi totuttaa metalliin. Jos tähän taloon nyt pentuja tulee, niin varmasti metalliesineet ovat jo pentuaitauksesta tuttuja. Ihan varmasti!


2 kommenttia:

  1. Pitäisikö tässä kuuluu äänet? Vai eikö mulla vaan kuulu? T.sisko

    VastaaPoista
  2. Ei siinä pitäs, oli hirveesti hälyä taustalla niin otin suosiolla pois. T. sisko :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.