maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäkelit

Sillä välin kun minä vietin aikaa Hollannissa, ehti Suomeen tulla kesä. Koirat ovat viettäneet viime päivinä paljon aikaa ulkona, ja tänään avattiin uimakausi. Isla ei arvostanut vettä yhtään, kahlaten keppien noutaminen olisi riittänyt vallan hyvin. Kesäturkissa oleva Cara taas ui ihan mielellään liivit päällä, toisin kuin edellisinä kesinä. Ei ainakaan turkki paina :) 

Caran karva tosiaan lyheni parisenttiseksi vihdoin ja viimein. Lenkillä tuon koiran laahustamista katsellen totesin, että tänä kesänä en ajattele niin itsekkäästi kuin edellisinä, ja koira saa nauttia kesästä. Olkoonkin, että se on ruma. Ja ettei se nyt näyttelykehiä valloita. Tänä kesänä myös Cara saa nauttia kesästä, ei pelkästään minä ja Isla!

Meidän kesäsuunnitelmat alkaa vähitellen selkeytyä ja osa on jo lyöty lukkoon. Tarkoitus olisi kuun vaihteessa pistäytyä Helsingissä Islan kanssa, jota ennen saadaan toivottavasti Petra, Taika ja Medya katsastamaan Joensuu. Ja se aika mikä jää lastenleirien ohjauksilta yli, voidaan hyötykäyttää lenkkeilyyn, treenaamiseen ja muutamiin kisoihin. Ei kuitenkaan paineita, koko kesälle on vain parit agikisat tiedossa! Ja jospa me sinne tokokokeeseenkin päästäisi, vaikka sitten nuorten SM-kisoissa korkattaisi AVO.

Toivon mukaan saataisi Islan kanssa jo nyt kesälle paikka BH-kokeeseen, kun siihen kuitenkin jo valmiudet on. Muuten venyy varmaan ensi vuoden puolelle, kun syksylle on vähän erilaisia suunnitelmia ;) Näistä suunnitelmista on varmaan kesän mittaan enemmän tietoa blogissakin, vaikka osa lukijoista jo niistä tietääkin.

Niin, ja se kysymyspostaus... se on tulossa. Ollut jo kauan. Seuraava askel on saada se julkiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.