maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tokosheltti ja tuplanolla

Vuoden tottelevaisuussheltti 2012
4. TK1 Aysla, Inka Räsänen, 830,20

Alunperin mun ei edes pitänyt ilmoittaa Islaa tokoshelttikisaan, mutta kun perään huudeltiin niin laitoin pisteet eteenpäin. Ja kannatti! Aika hyvä sijoitus alokasluokan tuloksilla :)

Eilen myös mölleiltiin agilityn puolella. Eikä tännekään pitänyt osallistua, mutta radat olikin sen verran haastavat että lähdettiin kokeilemaan. Radat oli vaikeat, möllirata oli jo kakkosluokan tasoa ja radan reunalta kuului monesta suunnasta kommenttia radoista. Ottaen huomioon, että möllikoirakot eivät usein ole ikinä kisanneet ja hakevat vain kokemusta, radat olivat minustakin liian haastavat.

Meille kuitenkin tuplanolla. Mölliradalla jäin parissakin kohdassa jälkeen, mutta Isla onneksi hallitsee tuon irtoamisen. Aika -9.68, ihanneaika oli suht tiukka mölliradaksi. Isla teki myös kaikkien kokoluokkien ainoan nollan tällä radalla :)
Kisaavien radalla aika -12.10 ja vähän paremman näköistä menoa. Mitä nyt valssasin liian myöhässä ja olisin myös voinut luottaa koiraan enemmän, joista molemmista sitten venyi kaarrokset pidemmiksi.


Olin kyllä tosi tyytyväinen A-putki -erotteluun! Sitä on satunnaisesti muistettu treenailla, mutta hyvin näkyi muistuvan. Kontaktit myös sujui mallikkaasti, samoin kepit. Tänään treeneissä mentiin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle ja treenattiin sellaisia asioita, mitä olisi voinut käyttää mölliradoilla. Ja ei mitään ongelmaa, pitää uskaltaa sitten kisoissa käyttää niitäkin ohjaustapoja!


Ilmoitin Islan pari päivää sitten myös pääsiäiskisoihin neljälle radalle, joten hyvillä mielin kisaamaan!

1 kommentti:

  1. Onnea hienoista tuloksista ja tsemppiä tuleviin virallisiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.