perjantai 8. maaliskuuta 2013

Everything will be alright


Me ei siis kisattu Kuopiossa. Syynä tiivistettynä minun oma huolimattomuus. Tyhmä, tyhmä, tyhmä... Mutta, tästä oppineena, me kisataan sitten kuun lopussa Joan kisoissa, kaksi rataa perjantaina ja kaksi lauantaina!

Kuitenkin oltiin turisteina Kuopiossa, ja ai että miten nätisti Isla käyttäytyi! Odotellessa kauempana radan reunasta se lepäili rauhallisesti, taisi jopa nukkua välillä. Ja ratoja katsellessa ei yhtään huutoa, tarkkaavaisena vaan seuraili toisten suorituksia. Ai että mä tykkään hiljaisista shelteistä :)

Tokon suhteen ollaan siinä vaiheessa, että AVO alkaa olla hyppyä vaille valmis. Kun tuon pienet aivonystyrät käsittäisi vielä sen, että lennossa ei jo käännytä ja siten istuta melkein kiinni esteeseen.. Mutta nouto alkaa olla valmis, samoin kaukot käsimerkin vaihdon jälkeen. Luoksari vähän liiankin varma, jäävät ollaan alusta asti treenattu avon mallilla. Piilopaikkis on otettu tasan kerran, mutta luotan kyllä Islaan sen verran että se myös pysyy.

Vähän aikaa sitten meillä kävi myös kylässä Caran siskopuolen tyttö Lola, Amarantes Iquita. Ja yllättäen jopa Cara tykkäsi pennusta jollain tasolla! Pennut kun ei tosiaan ole yleensä Caran juttu, mutta varmaan tämä vähän pienempi ja rauhallisempi tapaus oli enemmän Carankin mieleen.Vaihdoin nyt myös koirien omille sivuille kuvat. Jo oli aikakin... Pakko vielä pistää Islan tuorein kuva tähän, on se niin minun makuun oleva sheltti! Pari senttiä kun tuosta jotenkin saisi pois, niin näyttelytuomaritkin tykkäisi enemmän :)2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja täältä löytyikin Nopan sisko vierailevana tähtenä :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia ja suloinen vauvakin siellä :) Hieno Isla tuossa profiilissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.