perjantai 9. marraskuuta 2012

Treenitaukoa tiedossa

Näin viimeisenä työpäivänä eläinklinikalla oli hyvä tilaisuus käyttää sisarukset Isla ja Meela napatyräleikkauksessa! Kokemuksenahan tämä oli todella mielenkiintoinen, kun tylsäteräisellä trimmerillä sain karvattua sisarusten mahat ja tämän jälkeen seurata ja avustaa leikkauksissa alusta loppuun. Ja ei, ei yhtään tehnyt pahaa, vaikka näin etukäteen varoiteltiin oman koiran kohdalta!

Molemmat leikkaukset menivät hyvin. Tämä tietää siis kahden viikon treenitaukoa ja useampien päivien rauhallista oleskelua. Kauluri on Islasta ehkä hirvein asia maailmassa, se pitäisi saada pois, ja mitä nopeammin sen parempi. Eiköhän tässä ehdi tuohon kauluriinkin tottua!

Otin heräämöläisistä huimaa nokialaislaatua olevia kuvia, kun toiset pääsivät yhteiseen majoitukseen. Päivän mittaan ehdin pari kertaa käydä katsomassa, kuinka siskokset nukkuivat kylki kyljessä ja Meela vahti siskoaan sen vielä nukkuessa :)

Ja kun ei ole aiemmin tullut blogissa mainituksi, niin kasvattajan peruskurssi on tuossa pari viikkoa sitten suoritettu. Sitten vaan uusia haasteita etsimään!

2 kommenttia:

  1. Teille löytyy pari kysymystä meidän blogista: http://bogicnut.blogspot.com :)

    Huomaathan vaihtuneen bloginosoitteen!

    VastaaPoista
  2. Luotan siihen, että oot hyvä ihminen ja jatkat perinnettä eiku haastetta eiku jotaki moi!
    http://lappalainentreenaa.blogspot.fi/#!/2012/11/huuuuui.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.