torstai 30. elokuuta 2012

2/3 tavoitteesta suoritettu

Lauantaina oli siis vuorossa piirin- ja seuranmestaruuskokeet, joihin sitten päätettiin lähteä Riikka Pulliaisen silmän alle tarkkailtavaksi. Olimme agilityseuramme PoKSin seuranmestaruusjoukkueessa mukana. Video löytyy, mutta en ole vieläkään ehtinyt yhdistellä pätkiä.. No, katsoo josko sen vielä joskus jaksaisi tehdä!

Isla oli joukkueemme ainoa ykkösen saanut, ja joukkueemme sijoittui toiseksi. Sitä tuskin tarvitsee mainita, että joukkueita seuranmestaruudessa oli kaksi kappaletta? ;D

Luoksepäästävyys - 10 (Pysyi paikoillaan, ei väistänyt, ei juossut vastaan, toimi siispä!)
Paikalla makaaminen - 9,5 (Haisteli vähän turhia)
Seuraaminen kytkettynä - 9,5 (Kontakti putosi kerran suoralla osuudella)
Seuraaminen taluttimetta - 9 (Kontakti putosi juoksuosuudessa ja viimeiseen perusasentoon siirryttäessä)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9 (Valmisteleva osuus hyvä, maahanmenon olisi pitänyt olla ripeämpi)
Luoksetulo - 10 (Hyppäsi kyllä aika näkyvästi, mutta tämä tuomari ei siitä sakottanut)
Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9 (Pari korjaavaa askelta Islalla)
Estehyppy - 9,5 (Otti askeleen lähemmäs estettä seisomiskäskyn jälkeen, sen lisäksi perusasento vähän hidas, mutta siitä ei sakotettu)
Kokonaisvaikutus - 10 (Tuomari tykkäsi kovasti yhteistyöstä ja Islan jatkuvasta innosta tehdä liikkeitä)

ALO1 188,5p KP sij. 2./9.  

© Laura Pitkänen
Kokeen jälkeen sitten soittelinkin jo 8.9 tokokokeeseen paikkaa, eli siellä on viimeisen ykkösen yritys! Saa nähdä tuleeko, sormet ja varpaat pystyssä, etteivät samat potkulautapojat tule kentälle myös tähän kokeeseen...

Kapulatreeni aloitettiin lähes alusta, pohjalla on kapulan nostoa, mutta yritän saada ensin varmemman otteen muilla esineillä. Kapulan pito on niin ällöttävää Islasta, niin jospa ensin saan muilla, ohuemmilla esineillä varmisteltua otetta :) Muista avo-luokan liikkeistä luoksarin pysäytys on aika hyvin kasassa, ja jääväthän olen pienestä pitäen opettanut avo-kaavalla. Kaukokäskyt ovat myös hyvällä mallilla, Isla tekee ne tosi hyvällä tekniikalla. Piilopaikkis sujuu yksin, häiriössä ei olla sitäkään treenattu... jospa se tästä, luultavasti noudon kasaamisen jälkeen voidaankin siirtyä avo-luokkaan! Ehkä sitten ensi vuonna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.