tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tytöt lääkärissä

Tänään oli SE päivä. Se niiiiiin kauan odotettu päivä, joka ratkaisi niin paljon tulevaisuuden suunnitelmia. Islan luustokuvat, sekä kummankin tytön silmäpeili ja sydänkuuntelu. Varmaan sanomattakin selvää, että jännitti?

Lääkärikäynti alkoi silmätippojen laitolla ja aina niin ihanalla paperien täytöllä, nyt kun niitä oli vielä kahden koiran edestä. Lopulta selvisinkin siitä, ja meidät neuvottiin kakkoshuoneeseen odottamaan silmäpeiliä. Pian sisään tulikin harjoittelija, joka halusi peilata koirieni silmät. No, mikäs siinä, saapahan tuplaten tarkistetut silmät. Ja hienosti malttoivat kumpikin odottaa, olivat todella kärsivällisiä, vaikka harjoittelijalla silmien katsominen kestikin.

Ja sitten sisään tulikin itse Aho! Ensin pöydälle Cara. Jari tutki silmiä tarkoin ja kysyi, mitä edellisissä peileissä on ollut. Vastattuani, että pentuna näkyi crd ja aikuisena ei mitään, Jari totesi, että ei näy nytkään mitään. Eli syy Caran silmien vuotamiseen on pelkkä hallin kivituhka, ei mikään muu. Parempi näin päin.
Sydämen vuoro. Nopea kuuntelu: terve. Niin kuin aina ennenkin, nyt myös virallisesti.

Islan vuoro nousta pöydälle. Ja ei tarvinnut pitkään silmiä katsella, kun totesi kummatkin terveiksi. Sydän oli terve myöskin, ja tämän jälkeen sitten laitettiinkin Isla unten maille. Polvet tunnusteltiin siis nukutettuna, ja nämä olivat ihan priimat, ei mitään moitittavaa. Ja sitten se suurin jännitys alkoikin: Isla kannettiin röntgeniin minun ja Caran jäädessä odotustilaan. Ja se oli kyllä pitkä odotusaika, kun röntgenin äänet kuuluivat selkeästi oven toiselle puolen..

Lopulta Isla kannettiin pois röntgenistä. Aho totesi, että selkä oli täysin terve. Kysyin, että entäs lonkat ja kyynärät. Terveet nekin. Ja kun vielä kysyin tarkennusta, niin A, eikä B'tä huonompana pitäisi takaisin tulla. Toivotaan, että Kennelliitto on samaa mieltä!

Lopputulos siis: terveet koirat kumpikin. Voisiko enää tyytyväisempi olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.