keskiviikko 30. toukokuuta 2012

JH-piski ja tuleva tokotähti

  

.......or not. Tosiaan, ilmoitin meidät ihan ensimmäiseen tokokokeeseen. Ensimmäinen koe minulle ja koiralle kummallekkin, ja nyt alkaa hypyn OPETTAMINEN ja seuruun hiominen. Minun kun on pakko asettaa jokin tavoite, että saan treenattua, ja nyt on pakko!
Ja tosiaan, viime sunnuntaina oltiin Islan kanssa Joensuun näyttelyitä ja ravirataa valloittamassa. Olin luvannut sen junior handleriin jollekkin tuntemattomalle kuopiolaistytölle, joka osoittautui sitten Ainoksi. Islahan lähti heti mukaan, kun sille juustopaloja esiteltiin.. Ja kehässäkin sitten esiintyi ihan mahtavasti, seisoi tosi hyvin niin pöydällä kuin maassakin ja malttoi ihan ravata! Pääsivät 15 parhaan joukkoon ja sitten käteltiin pois kehästä. Isla oli taitava koko ajan, ei mitään vikaa <3

Elokuun alussa voisi Islan kanssa lähteä sitten Helsinkiä valloittamaan. Kysymysmerkkinä kylläkin vielä majapaikka, mutta ehkä se jostain muutamaksi päivää löytyy..
Niin, ja 19.6 on varattu myös aika koirien terveystarkkeihin: Islalta lonkat, polvet, kyynärät, selkä, silmät ja sydän, Caralta pelkät silmät ja sydän. Toivottavasti ei löydy mitään ikävää.

1 kommentti:

  1. Haaste blogissani :) Suora linkki http://tollingtrindys.wordpress.com/2012/06/02/11-kysymyksen-ja-vastauksen-haaste/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.