tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kun on kivat kuvaussäät..

..tulee vähän kuvattua! Muutaman päivän ajalta tytöistä on tullut otettua paljon kuvia. Ja tuli huomattua, että Islakin on ottanut Carasta mallia ja osaa esittää kuvissa oikein söpöä pientä shelttiä! No mutta ennen kuvia jotain agimaista jälleen kerran..

Isla pääsi ensimmäistä kertaa elämässään valloittamaan Kuopiossa ACE:n. Caralla on vielä juoksut ja koska totesin, että viime treeneissä se juoksuisena käyttäytyi niin narttumaisesti, ettei sitä yksinkertaisesti järkevä ole raahata treenaamaan, päätin laittaa Harrille viestiä Islan tulosta. Meille piti soveltaa jokin ihan oma treeni, mutta pentu olikin tosi pätevä ja tehtiin sitten ihan isojen koirien rataa!

Kyllähän Islaa kehuttiinkin. Estefocus on asia jota pitää saada lisää, mutta Islan kohdalla se on kuulemma sellaista, ettei voi erikseen harjoitella kovinkaan: se vain tulee kun tehdään ohjaus- ja ratatreeniä! Tämä näkyi sillä, että yhdessä kohtaa radalla Isla irtosi hypylle tosi hyvin, mutta hyppäsikin sen takaisin. Nyt keskitytään tuohon treeniä suunnitellessa ja pistetään avustaja lelua heittämään, sitten sekin saadaan sujumaan tosi hyvin!

Yllätyin myös, miten tuo pentu oikeasti TEKI. Silloin kun se teki jotain niin teki sen täysillä ja selkeästi keskittyi asiaan. Eka osuus meni oikein hyvin ja saatiin pieni kotiläksy mukaan.
Toisella kerralla olikin sitten uusi haaste, jota ei oltu Islan kanssa ollenkaan tehty.. leijeröinti niin, että itse juokse puomin takana jonka aikana Isla juoksee siivekkeiden välistä puomin toisella puolella.. Olin ihan varma ettei se suju, mutta Isla taisikin olla ryhmän ainut koira, joka ei edes ajatellut juoksevansa esteiden ohi! Minun pieni Silsa, sehän olikin vallan pätevä! Noh, tämä osuus sujui hyvin mutta eri juttu olikin minun persjättö.. En tykkää yhtään käyttää sitä nopean koiran kanssa, tuntuu että koira törmäisi jalkoihin. Nyt päätettiin kokeilla ja huh, kun sen kanssa olikin tekemistä! Ensinnäkin, tein sen aina myöhässä - yllärikö? Todettiin, että minun pitää tehdä se jo puomin alantulokontaktin kohdalla, että Isla kääntyy myös minun mukana. Oli kyllä suorastaan pelottavaa juosta näkemättä taakseen, kun tiesi että takaa on tulossa shelttiohjus.. Ja lopulta se onnistui, 2 kertaa vieläpä! No okei, sekin oli sellainen jännittynyt kohta jossa minun vauhti oikeasti hidastui, mutta pääasia oli että se onnistui!

Loppua kohti Isla alkoi vähän jo väsyäkin(ihme!), se näkyi viimeisen suoran vauhdissa. Jätettiin onnistuneeseen loppuun ja jäi hyvä mieli molemmille, oli tosi kivat ja hyödylliset treenit! Tein myös pienen koosteen onnistuneista pätkistä, tosin pakkohan niihinkin oli vähän tätä kuuluisaa "silsailua" jättää ;DJa sitten murto-osa luvatuista talvikuvista, niitä on ihan liikaa yhteen vaivaiseen blogimerkintään!


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.