lauantai 30. heinäkuuta 2011

Mölleilyä

Aamulla näytti, että sää vihdoinkin suosisi ja aurinko pysyisi pilvessä, mutta ei.. Carallakaan ei ollut viilennysmanttelia mukana, joten piti kastella sen pää. Juoksin Caran, Mintun ja Iitan kanssa mölliradat ja kisaavien radat, joista Cara ja Minttu olivat mölliradat ulkopuolisina.
Ensin starttasi Iita mölliluokassa. Tältä radalta tulos 10 virhepistettä ja sijoitus 2. Möllit oli Iitan toiset(aikaisemmista 50 virhepistettä :D) ja minä ohjasin Iitaa ensimmäisen kerran, jos yhtä kepittelyä ei lasketa.
Toisena Cara. Muuten meni oikein hienosti ja reippaasti, puomin kontaktilla pysähtyi hyvin ja tarkoituksen mukaisesti, mutta se päätti sitten jäädä siihen maisemia ihailemaan pariksi sekunniksi vapautuskäskyn jälkeen :D Puomin jälkeen hyppy ja oho, hänen oman radan reunalla oli auto jossa oli KOIRIA. Jäi siis seisomaan ja ihailemaan sinne, loppu rata meni hyvin mutta kuumuudesta johtuen hitaasti Caran vauhtiin nähden, johtuen kuumuudesta.
Sitten Minttu! Koska tällä radalla ei voitu päästä palkintosijoille, päätettiin Lauran kanssa, että Minttu palkataan kontakteilla. Muuten rata meni hyvin yhtä putken kieltoa lukuunottamatta. Ja piti Mintunkin käydä ratatyöntekijä moikkaamassa, kun sillä oli käsi taskussa, siellähän olisi voinut olla vaikka ruokaa!

Kisaavien radalla starttasi myöskin ensin Iita. Tällä kertaa tuloksena 5 virhepistettä ja taas sijoitus 2! Virhepiste tuli muistaakseni hypystä, joko rimanpudotus tai kielto..
Caralla oli kuuma ennen tälle radalle menoa, huomasi jo sinne mennessä. Cara meni radan tosi hyvin ja ihan hyvällä vauhdilla puomin jälkeiseen putkeen asti, sitten vauhti hidastui ja Cara jäi pussiin varjoon. Pussin jälkeen mentiin kepit ja ne Cara meni kävelemällä läähättäen, otin yhden hyvän hypyn ja jätettiin rata siihen, vaikka esteitä olisi ollut jäljellä enää 3. Pääsi Carakin hyvillä mielin pois radalta :)
Mintun kanssa alkurata meni tosi hyvin, harmittavasti toisiksi viimeisen esteen eli putken Minttu juoksi ohi. Siitä tuli vitonen ja aika 48.? jolla sijoituttiin toisiksi!

Ensi viikolla on viralliset agikisat, Cara starttaa kolmella radalla ja Minttu kahdella, toivottavasti nyt sää suosisi ja Carakin jaksaisi juosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.