keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Mätsäreissä

Aina kun jotain on tapahtunut, blogin päivitys on jäänyt ja olen tyytynyt Facebook-tilapäivitykseen, mutta ehkä nyt Islan 3 kk-päivänä voisi jotain kirjoitella!

Isla tosiaan kasvaa kovaa vauhtia, vähän liiankin kovaa! 3 kk mitta on noin 30,3. Islan kanssa on harjoiteltu ahkerasti perusasentoa ja kohta tyttö pyörähtää jo kätevästi viereen.

Tänään oltiin tosiaan mätsäreissä turistina, Caralla kun on juoksut. Juoksut on ihan lopuillaan ja 6.8 olisi tarkoitus taas agikisoissa käydä leikkimässä. Näyttelykehissä pyörähdetään taas 13-14.8 Joensuun näyttelyissä.
Islalle oli varattu mätsäripuuhiin kaikkea viilennysmanttelista viilennyspantoihin, mutta illalla ei ollutkaan niin kuuma kuin päivällä. Ei tyttö kovin paljoa mätsäritouhusta välittänyt, kaikkia olisi pitänyt päästä moikkaamaan ja kaikki oli kivoja. Ennen kehien alkua käytiin pöydällä ja melkein se siinä seisoikin!
Kehät katsottiin loppuun ja otettiin Lauran kanssa pennuista seisomiskuvat. Isla ei meinannut ollenkaan seisoa, yleensä seisoo aina vapaasti, mutta ehkä parkkipaikka oli vähän jännä kuvausympäristö.Vielä loppuun pari kuvaa perhetapaamisesta.1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.