torstai 16. kesäkuuta 2011

Isla kotona!


Tänään kahdeltatoista haettiin Isla kotiin. Matka kesti huimat 15 minuuttia eikä tuntunut laisinkaan niin pitkältä kuin Caraa hakiessa! Aluksi hoidettiin paperit kuntoon ja mentiin pihalle ottamaan pennuista seisomiskuvat. Tämän jälkeen sitten lähdettiin kohti kotia.
Automatkan Isla oli melkein nätisti. Aluksi halusi kiipeillä sylistä kohti kattoa, mutta sitten oli jo niin nätisti. Eikä oksentanut!

Kotona mentiinkin suoraan takapihalle ja siellä odottikin jo Cara. Olin lähes varma, että Isla menisi innokkaasti Caran luo ja Cara vaan näyttäisi hamamsta, mutta ihme kyllä niin ei käynyt. Cara halusi tutustua pentuun, mutta Islalla oli parempaakin tekemistä. Sisällä roolit vaihtuivat: Isla halusi kovasti leikkiä, Caraa ei innostanut. Cara kerran jopa alkoi komentamaan ärsyttävää pentua.Tämä päivä onkin mennyt oikein hyvin. Ollaan käyty ulkona aina kun söi, nukkui tai joi. Syömisestä puheenollen, Islalla on tosi hyvä ruokahalu! Välillä se vieläkin käy tyhjällä kupilla katselemassa.
Isla pääsi tutustumaan myös pentuaitaukseensa. No, se hyppäsi sitä vasten, totesi ettei päässyt pois ja laskeutui: suoraan vesikuppiin. Tämän seurauksena vesikuppi lensi pienen matkan ja vesi levisi ympäri aitausta. Eipä ole enään kuppia aitauksessa!

Vahinkoja on sattunut lattialle vain 2 kertaa, muuten tyttö on taitavasti tehnyt ulos. Ollaan käyty myös pienillä kävelyillä kun pennulla oli paljon virtaa, huomenna luvassa metsäretki!
Täytin myös Islan omistajanilmoituspaperia. Mietin vähän, että enhän ole ikinä täyttänyt Caralle tällaista. Ei mulle ole tämmöisen täytöstä puhuttu, joten tulipa sitten laitettua myös Caran paperi postiin näin 2 vuotta myöhässä! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Isla on ällistyttävän nopea oppimaan. Luoksetuloa ollaan harjoiteltu ja Isla tuleekin melkeinpä aina nopeasti juosten luokse - ruuan perässä ;D Itsekseen tuo tykkää putken läpi pomppia. Tämänhän se tajusi, kun Cara meni putkeen Islaa piiloon. Isla tuli perässä ja vallan ihastui putkeen :D Myöskin keinulta sen itsekseen löysin, tosin silloin tuli kiire hakemaan lapsi pois ettei satuta itseään. Taitaa olla tuleva agikoira tämä tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.