perjantai 24. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen viikko

.. on mennyt hyvin! Isla on reipas ja pirteä, virtaa riittää ja on tullut ihmeteltyä off-napin puuttumista sekä sitä, että onko tämä oikeasti koira vai mikä sähköjänis mulle on myyty. Ruoka maistuu ja leikin(ja ruuan :D) varjolla on opeteltu erilaisia asioita. Isla osaa istua ja seisoa näyttelyasennossa, ruokapalkan antamisessa on vielä välillä ongelmaa (laittaa aina tassun käden päälle ja tämähän ei käy). Luoksetulo sujuu hyvin ja ennen ruuan saamista istuu nätisti.

Sunnuntaina oltiin koiraporukalla treenaamassa, menin vain pennun kanssa koska Cara kapinoi pahasti pennuntuloa vastaan eikä treenistä olisi mitään tullut. Isla pääsi pöydällä oloa treenaamaan ja samalla totutteli näyttelyhihnaan. Tyttö pääsi leikkimään Meela-siskon ja Minttu-äitinsä kanssa ja tämän jälkeen mentiin koiria uittamaan. Siitä vähän kuvia.

(c) Pilvi H.(c) Laura P.

Heti maanantaina saimme vieraita Oulusta. Jenna tuli meille kylään ja lähti tänään perjantaina. Jennan kanssa tunnetusti sattui kaikenlaista, sitä kaikkea ei jaksa alkaa selittämään!
Eilen käytiin soramontuilla lenkillä ja samalla ottamassa Islasta 8-viikkoiskuvat, koska keskiviikkoiset pahasti ylivaloittuivat. Sain tytön vihdoinkin pysymään paikoillaan edes muutaman sekunnin(jos sitäkään) ja sillä välin Jenna otti sen laatuisia kuvia mitä nyt tuli, rajaus mössäsi laatua kyllä. Mutta tässä, Isla 8 viikkoa ja 24 cm!Jenna päätti viisaana kiipeillä montussa eikä sitten päässyt ylös ennen kuin opastin kiipeämään oikein! Tästä voisi laittaa kuvia, mutta luulen ettei Oulussa oltaisi asiasta niin innostuneita :D
Ja lisää soramonttukuvia!

Ja vielä kevennykseksi tähän perään, maanantaina aamulla oli sateinen sää ja vettä satoi välillä kaatamalla, joten ei kun Caralle kurapuku päälle.. mutta entä Isla? Isla sai Caran 10 cm takaa liian pitkän takin, säädin kaulan pieneksi ja mahan pienimmälle niin teltta meni päälle, ja mahakappele suojasi koko mahan :''D Kuvatodiste innokkaista lenkkeilijöistä!

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi! :-) Meiltä kanssa Kertulta puuttuu toi "off-nappula" kokonaan ja varsinainen duracel-pupu onkin!

  Jäädään seuraamaan! :)

  Kurkkaa myös meidän blogi!

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään et Isla on tullut sulle! Uijui ♥ Onnea peeenestä perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 3. Voi Islaa, reippaan näköinen shelttipentu!

  http://pyrysekarotuinen.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.