sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ekat viralliset

Ja Kaa oli huippu! Aamulla oli vähän viileää ja Cara tosi virkeällä tuulella. Alkuun hoidettiin kisakirjan täyttö ja mittaus: selkeä mini. Ennen rataa kuului ihasteluja Caran pienestä koosta(33,5 cm) ja Caran räksytystä.. se halusi jo radalle.

Eka rata oli aika helppo, pari ongelmakohtaa löytyi. Kuitenkin vaan 2 koiraa kaikista säkäluokista selvisi nollalla, hyllyjä tuli suurin osa. Kahden hypyn jälkeen kolmas hyppy oli kakkoshypyn vieressä ja sinne piti tehdä tiukka käännös. Edessä oli A ja sinnehän, se Cara kontaktihulluna juoksi. Voi tosin olla, että mun oma vauhti väheni käännöksessä ja Cara ei huomioinut mun liikettä, ei vaan ole videota niin en tiedä. Yhdessä kohdassa en ehtinyt valssata ollenkaan, se meni takaaleikkauksella aika kehnosti. Hyl tuli, mutta rata meni tosi hyvin!

Ennen toista rataa aurinko paistoi jo ja sekä minulla että Caralla oli kuuma. Tällä radalla ei ollut mitään ongelmaa, viimeinen putki oli sellainen, että sai päättää kummasta päästä koira menee. Olin yksi niistä muutamasti jotka päättivät ottaa toisen pään ja hyvin meni! Vauhti oli loppuradasta hitaampaa juurikin lämpötilan takia. suurin ongelma eli keinu meni tosi hyvin! Cara ei kylläkään taaskaan tajunnut sen olevan keinu, mutta kuitenkin! Keinun jälkeen oleva puomikin meni puomina eikä Cara luullut sitä keinuksi! Tällä radalla nolla(tai no yliaikanolla) oli tosi pienestä kiinni: Cara jäi toisiksi viimeisen esteen eteen seisomaan, ei tyttö jaksanut enää pitkän radan jälkeen, jäi siihen läähättelemään. Hyppäsi kuitenkin ja viimeisen esteen ohi meinasi kirmata, sitten hyppäsi ja tuli siis siitäkin 5 virhepistettä. Tämä rata siis kunnialla läpi 10 virhepisteellä ja 8,67 aikavirheellä. Taitaa Cara olla enemmän talvikisaajia, ei tule neidille kuuma! Viilennysmantteli oli mukana mutten sitä ehtinyt ennen rataa pistämään päälle, etuajassa kun alkoi B-rata.

Caralla meni tosi hienosti ja tästä on hyvä jatkaa, ehkä jo ensi kuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.