perjantai 6. toukokuuta 2011

Mölleissä jälleen

Maailman mielenkiintoisimmat möllit! Suunnattiin sitten Kuhasaloon mölleilemään ja treenit jätettiin välistä. Pienen harhailun jälkeen löydettiin paikalle.
Mölliradallahan ei saa hyllyä, vaan hylly = 15 virhepistettä. Mölliradalla ekaks ei menny puomille, siitä vitonen. Sitten päätti mennä putkeen = 15, sitten taas putkeen = 15.. Sen jälkeen vielä muurin sijaan aalle, eli yhtäänsä 50 virhepistettä ja neljäs sijotus! Oli kyllä kunnon häsläystä, mutta koiralle jäi hyvä mieli radasta.
Toka rata sitten, kepit toka este ja sieltä väärä puoli = vitonen. Mut siihen se jäi, muuten meni tosi hyvin! PAITSI.. Keinulle mennessä luuli keinua puomiks ja juoksi. Päässä "TÄH?!" ja jäi odottelemaan sen laskeutumista. Sit taas puomia luuli keinuks ja ylösmenon keskikohtaan jäi päättäväisenä odottamaan laskeutumista, siinä noin 20-30 s uskottelin sille että se ON puomi.
Mut tältä radalta meidän lisäks yks hyväksytty tulos, voitettiin siis 5 virhepisteellä! Jee!
Palkinnoksi saatiin 5 euron Racinel-lahjakortti ja luita.

Ainiin ja eilen oli mätsäritkin.. Oman luokan järjestämät vieläpä! Osallistuin viiden vuoden tauon jälkeen junior handleriin, siellä Caralla olin toinen, olikohan osallistujia 12.. Koira esiintyi hyvin, osin vaihdettaessa Cara ei ollut kovin yhteistyöhaluinen toisen handlerin kanssa. Itse esitin vaihtokoirana springeriä.
Sitten itse "kunnon" kehässä saatiin punainen. Sijoituttiin n. 30 koiran joukosta punaisten neljänsiksi, viisi sijoitettiin. Palkintona näistä kaikista oli sylkykuppi, 2 ruusuketta ja luita ja muuta namia. Niin ja karkkia mulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.