maanantai 23. toukokuuta 2011

Isla

Palataan otsikon aiheeseen agikuulumisten jälkeen.. ;)
Perjantaina oltiin taas agitreeneissä seurana Reetta ja Atte, Laura saatiin kuvaajaksi. Tehtiin ykkösten rata, joka oli netistä kaivettu. Aluksi Cara ja Atte tekivät omatoimisesti lämmittelylenkin, jonka jälkeen sitten Caran kanssa radalle. Hyppyjen kohdalla Kaa ei malttanut keskittyä, palkkasin sitten yhden hypyn jälkeen ja sitten meno jatkui oikein hyvin! Pitää siis ennen kilpailusuoritusta temppuilla ja palkata, mielenkiinto varmasti säilyy.
Keinuongelmaa on vielä, mutta edetään tosi hyvin! Palkan perässä Cara kipittää reippaasti keskelle tai yli keskikohdan, keinahdus on vielä vähän jännää. Mitä enemmän palkkaa, sitä enemmän Cara tykkää! Aina keinutreenin jälkeen Cara haluaisi sinne uudestaan, muualla kun sitä ruokaa ei tipu nini paljoa :D
Nyt vähän kuvia, kaikki ottanut siis Laura. Kiitos kuvista!
Ja sitten otsikon aiheeseen!
Kesäkuusta 2010 asti olen tosissani etsinyt merletyttöä. Ja melkeinpä tasan vuosi etsinnän aloittamisesta haaveista tulee totta, nimittäin Isla kotiutuu!Isla syntyi 27.4.2011 Mintun pentulaatikkoon piiiitkän odotuksen jälkeen. Mintun pentue oli alusta asti ihan ykkönen, välissä oli muita pentueita ja jopa jätin yhden lupaavan pennun ottamatta tätä yhdistelmää odotellessani. Sitten pentulaatikkoon putkahti 3 prinsessaa: 2 merleä ja 1 trikki, joista minulle varattiin alustavasti keskimmäinen.
Näin pennun ensimmäistä kertaa 2,5 viikon iässä. Se tuntui heti omalta pennulta. Nimiehdotuksia oli monia, mutta yksikään ei sille sopinut. Isla oli joskus aikaisemmin nimilistoilla, mutta jostain syystä se vaan jäi pois. Virallisen nimen(Aysla) kuultuani ihastuin Aysla-nimeen niin, että olisin voinut antaa sen pennulle nimeksi. Periaatteestani en kuitenkaan anna virallista nimeä pennun kutsumanimeksi.
Caran kanssa lenkkeillessäni nimi Isla tuli taas mieleen. Se on lähellä Ayslaa, muttei se ole itseasiassa peräisin virallisesta nimestä, vaan Isla on skotlantilainen naisen nimi. Se myöskin tarkoittaa espanjaksi saarta, ja Skotlannissa on saari nimeltä Islay. Pennun nimilistalla oli kaksi skotlantilaista nimeä, ja Isla tuli niiden kautta sitten mieleeni.
Isla on nyt 3,5 viikkoa ja kotiutuu 7-8 viikon ikäisenä. Vielä on odotusta jäljellä!6 kommenttia:

 1. Mä uumailinkin että sulle tulee Mintun pentu, mutten uskaltanut kysyä kun olen niin huonosti stalkannut. Mutta onnea tulevasta pennusta!

  VastaaPoista
 2. Hei mikä toi kaunofontti otsikossa on?

  VastaaPoista
 3. Jellyka, Saint-Andrew's Queen on fontin nimi, dafontista ladattu.

  VastaaPoista
 4. Onnea Inka ja Cara uudesta kaverista!! :) Pentutreffaillaan kun Isla muuttaa kotiin!

  VastaaPoista
 5. Joo, Isla kotiutuu aika varmasti 18.6, alle 3 viikkoa siis enää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.