lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa taas!

Ollaan siis treeniltu joo, mutta kirjoittelu on jäänyt. Viime viikolla oli tarkoitus tehdä taas agipostaus, mutta hienosti unohdin radan niin se olis ollut ihan tylsä!
Eilen olin kuumeessa, mutta silti nyt aamulla lähdettiin treenailemaan. Enää 2 treenikertaa ja sitten siirrytäänkin jo pienryhmiin! Tänään olikin tehotreeniä, kontakteja, keppikulmia ja irtoamista sekä pieni pakkovalssitreeni.Tältä näytti pakkovalssitreeni. Se oli helppo juttu ja itseasiassa toimi Caralle aika hyvin, sitä kylläkin voi käyttää vaan varmoissa paikoissa: Cara on nopea ja en haluais jäädä jalkoihin..
Keinussa edetään hyvin, hakee sinne jo itse, vieläkin tarvitaan lisää vauhtia. Kuitenkin juoksee keskelle normaalia vauhtiaan, edistystä jo paljon!

Keppejä treenailtiin sen verran että jätin Caran odottamaan keppien alkupäähän, menin itse puoliväliin ja sai itse hakea keppien alun. Tästä edettiin sitten aina 1 keppiväli pidemmälle, nyt osaa kepittää itse niin, että seison keppien toisessa päässä ja Cara kepittää yksin minua kohti. Eteen kepeille lähetystä ei olla vielä treenattu samalla tavalla, tosin kun juoksen Caran vierellä kepittäessä, niin hidastan itse loppua kohti ja Cara kepittää lopun "itse". Kepit on tosi vahvat molemmilta puolilta!

Aan kontaktia myös vahvistettiin kosketusalustan ja namialustan kera. Kontaktithan meillä on muutenkin melko varmat, ilman alustojakin jää odottelemaan.
Irtoamistreenissä oli 4 estettä peräkkäin ja niille lähetin Caran, namialusta odotteli toisella puolella välillä namin kanssa ja välillä ilman. Irtosi tosi hyvin ja etenkin VAUHDILLA! Ei mitään ongelmia siis tämän kanssa. Kun syksyyn vertaa, Cara irtoaa paljon paremmin ja sitä on helpompi ohjata, ei enää tee omia johtopäätöksiä.
Ja sellaisen päätöksen tein, että kyllä me kesällä mennään kisoihin, viimeistään syksyllä!

psssst. Cara sai tänään myös uuden hihnan, eilisen agihihnan lisäksi! Huima 4 mm halkaisijan pyöröhihna, vaaleanpunainen tietenkin! Turkoosikin jää kotiin, mutta käyttöön pääsee vasta.. osa tietää ;)

2 kommenttia:

  1. Jos mulle tulee merle niin se haluu just tollasen turkoosin hihnan!

    VastaaPoista
  2. Tommoset ois kätevät jokasen pennun mukaan! Tuo turkoosi on mun merlelle.. 8))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.