sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Möllit

Tänään aloitettiin Caran kanssa mölliagiura! Neiti kävi ihan ylikierroksilla, ei malttanut ollenkaan ja olisi koko ajan vain radalle halunnut. Aluksi piti mennä vain mölliradalle keinuongelmien takia, mutta mentiinkin sitten myös ykkösissä kisaavien radalle testimielessä.

Mölliradalla oli koiran kieputusta jonkun verran ja hyvin se menikin. Oli virhepisteet kyllä pariin otteeseen lähellä, mutta ohjaamalla sai hallittua tuon energisyyden. Vikalla esteellä meinasi esteen kierto tulla, sain ohjattua sen verran että vaan pää kävi väärällä puolella. Tuomari mietti että sakottaako ja vitonen tuli siitä. Mölliradan kolmansia oltiin.

Ykkösten radalla tulikin jo enemmän hyllyä porukalle :D Meillä heti kepeille meno(2. este) meni pieleen ja siitä tuli taas vitonen. Viides hyppy oli sellaisessa kulmassa(ja en kerennyt juosta eteen), että meni ohi, sitten hyppää esteen väärältä puolelta -> väärä rata -> hyl. Loppuradasta kiersi vielä muurin, mutta muuten tuli onnistunut rata. Tällä radalla oli se keinu myös, pelotti vähän että meneekö ollenkaan mutta menihän se! Hienosti otti kontaktit, mutta tässä keinussa oli kovempi pamaus kun meidän oman seuran keinussa ja hallissa vielä kaikui, joten Cara päätti sitten mennä keinua komentamaan ja suostui jatkamaan rataa vasta, kun keinu oli laskeutunut :D Tuli ainakin yleisöä hauskuutettua jos ei muuta!

Möllejä on onneksi usein, päästään kisatilanteita enemmän treenailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.