lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lappeenrannassa

Aamulla klo 7 aikoihin starttasi auto kohti Lappeenrannan kansainvälistä koiranäyttelyä. Matka meni yllättävän nopeasti, vaikka 3 tuntia matkassa menikin. Cara ei edes kuolannut matkalla, edes pois tullessa!
Tuomarina oli August de Wilde Belgiasta. Jakoi nauhoja välillä H-ERI, jossain välissä lepsummin, jossain vähän tiukemmin.

Avoimia narttuja oli ilmoitettu Cara mukaanlukien 14, joista Cara aloitti luokkansa.. taas. Tuomari ei liikuttanut koiria ollenkaan ryhmänä, vaan pisti meidät suoraan pöydälle. Cara oli vähän vilkkaalla päällä, kuitenkin suhteellisen rauhallisesti näin agicaraksi käyttäytyi.

Pöydällä tuomari alkoi kopeloimaan heti, josta Cara vähän yllättyi, mutta antoi nätisti kopeloida. Sitten alas seisomaan.. ja siitä se alkoi :D Ensin seisoi nätisti, nojasi vaan kauheasti eteenpäin ja asettelu eikä mikään auttanut -> ylälinja laski. Sitten viereisestä kehästä alkaa kuulua taputusta, josta Caralla on tapana innostua liiankin kovasti. Haukahti kerran, mutta hiljeni sitten käskystä. Tärisi innosta paikoillaan, ja kun käskettiin liikkeelle, koira luuli pääsevänsä leikkimään.. Ensin törmäsi jalkoihin, koiraa ei saanut rauhoitettua ja liikkeet suoritettiin lippu ylhäällä, ylempänä kuin Cara on ikinä häntäänsä kantanut. No, se taisikin olla se ratkaiseva laatuarvosanan pudottaja. Tyytyväisiä kuitenkin ollaan!

"Good size and proportion. Good coat condition, free temperament. Typical head, ear set could be rather size, slooping topline. Could use a bit underline, good angulations. A very bad tail carriage in movement." AVO EH

Ylälinja tosiaan eteen nojaamisesta ja häntä taputuksesta, joten hyvä arvostelu tuli!

Mukaan tarttui aluksi naturellin värinen parkkihihna, jota onkin metsästelty! Pois lähtiessä käveltiin virolaisen pantakojun ohi, jossa oli aivan ihania pantoja! Oli paljon joita olisin halunnut, joten päätin lähteä pois ottamatta mitään, valinnanvaikeutta. Ehdittiin alle 10 metriä kävellä niin takaisin käännyin, olisi jäänyt harmittamaan jos panta olisi jäänyt ostamatta :D Sanoin Caran kaulanympäryksen ja eteen tyrkättiin monta kymmentä pantaa, jokainen erilaisia ja kaikki omalla tavalla hienoja. Sovitin sitten pantoja, päädyin messinkiketjuiseen pantaan valkoisella vuorella..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.