lauantai 5. helmikuuta 2011

Putkia ja putkikulmaaEli siis treeneissä jälleen. Oli helppo lyhyt radantynkä putkilla ja hypyillä varustettuna, ja me(taas) aloitettiin :D Rata oli helppo, paria erilaista putkikulmaa vaan käytiin ja Caralla ei ollut mitään ongelmaa. Ekalla kerralla kirottu käsi putosi ja koira meni just siitä esteen vierestä. Onnistui kun pidin sen käden ylhäällä ajatuksen kanssa. Sitten kun itsenäisesti mentiin rata kahteen kertaan peräkkäin, tuli täysin puhdas nopea suoritus. Eli jospa nyt ohjaaja oppisi pitämään sen kätensä ylhäällä..
Sitten kepiteltiin. Namialusta vaan keppien päähän ja siellä sitten itse sain levätä, kun koiran vaan lähetin kepittämään yksinään. Tosi hyvin onnistui, parilla kertaa jätti vikan kepin kiertämättä mutta onneksi oli siellä namialustan vartija ;D
Treenien päätteeksi treenattiin kepit. Cara oli jo väsähtänyt, kun niitä oltiin jo treenailtukin ja vasta radalta tullut, ei kepittänyt ihan täysillä. Yhden keppivälin jätti välistä -> uudestaan -> onnistui. Molemmilta puolilta.

Ja sitten vielä.. toi koira on ihan outo! Se söi KINKKUA. Ja se aina on vihannut sitä, ei ikinä ottaisi kinkkua treenatessa. Kai tuo oppii syömäänkin joskus? Ens kerralla mennäänkin sitten taas rataa, toivon mukaan enemmillä esteillä ja pienillä haasteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.