lauantai 12. helmikuuta 2011

Ja niin koitti..

..LAUANTAIAAMU! Pakkasta näytti olevan noin -19, kouluttaja oli tulossa max. -18 asteessa. Anskun kanssa ajateltiin kuitenkin lähteä, eihän sitä tiennyt paljonko porukkaa tulisi.

Maneesille mennessä näkyi tasan 1 auto. Ehkä kouluttajan? No eipä ollut. Aamuryhmän Nelli ja Tiamo-käppänät oli maneesissa raivaamassa esteitään pois. Pyydettiin jättämään putki paikoilleen, jos me tarvittaisiin sitä.

Taskuun oli(onneksi) jäänyt viime treeneihin otettu ratapiirros, josta piti esitellä kouluttajalle ohjaustapoja. Alettiin sitten kantamaan vähän ennen puoli 10(treenien alkamisaika) tämän radan esteitä kahdestaan. Puolelta oltiin kannettu jo suurin osa esteistä. Katsoin kelloa: ei näy kouluttajaa. Ja niin siinä kävikin että tasan 1,5 tuntia treenattiin kahdestaan Anskun kanssa.Rata oli tosi yksinkertainen, ei mitään ohjausvaikeuksia. Ja koirakin meni hyvin! Kamerakin oli mukana ja siihen videoitiin suorituksia: miten kävikään? Akku lopussa, muistikortti täynnä. Että näin tällä kertaa.

Pakkasta kun oli -20, Caralla oli fleecetakki päällä ja kun Anskun kanssa tehtiin rataantutustumista, koirat juoksi vierellä.. ainakin välillä vierellä, suurimman osan Cara spurttaili jossain muualla. Ennen maneesiin menoa lenkitettiin koiria maneesin lähipoluilla. Me sitten aloitettiin virallisen lämmittelyliikkeen, pyörimisen jälkeen :D Siispä koiralta takki pois ja menoksi. Rimat pidettiin matalalla, oliskohan ollut 20 cm? Hyvin meni, kirottu käsikin pysyi suhteellisen hyvin ylhäällä! Kerran putken ja pituuden kohdalla kirottu käsi putosi, pituutta ei hypännyt silloin, putkeen meni kuitenkin. Mutta heti kun ajatuksen kanssa piti käden ylhäällä niin tuli täysin puhtaat radat.

Oli kyllä kiva treenailla kahdestaan, ei tarvinnut odotella radalle pääsyä. Ansku vahvisti keppejä vielä ohjureilla, mekin testattiin mutta ei se niitä enää tarvitse. Puomin kontakteja vielä treenattiin ja pari eri putkikulmaakin. Ainoa huono puoli kahdestaan treenaamisessa oli esteiden raivaus kahdestaan. Että miten niin agility ei ole ihmisten urheilulaji?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.