lauantai 8. tammikuuta 2011

PITKÄSTÄ aikaa..

..agiliitelemässä! Jatkoryhmässä jatkettiin, tällä kerralla ykkös- ja kakkosryhmä oli yhdistetty kokonaiseksi, koska ykkösissä oli vain yksi koirakko.. paikalla siis yhteensä 6 koirakkoa mukaanlukien me. Näissä treeneissä omatoimisina oli kaikki kontaktit ja niitä hiottiin kuntoon, puomi ja A sitten testattiin treenien lopuksi. Siitä myöhemmin..

Aloitettiin kuitenkin Caran kanssa ihan tällä vekkausharjoituksella.. ihan uus juttu meille, ensin en tajunnu yhtään mitä koutsi selittää mutta lopulta tajusin ja se sitten onnistui :D Cara kun on mini ja niitä on vaan pari meidän ryhmässä, joudutaan usein aloittamaan eikä mitään esimerkkiäkään nähty(koutsia lukuunottamatta). Cara oli melkein parin kuukauden juoksu- ja joulutauon jälkeen ihan onnessaan, ja se myös kuului... *huoh*

Viime kerralla kun keinulle tuli toinen sheltti, Cara sai kammon. Se suostuu kyllä menemään keinulle, mutta siinä kohdassa missä keinun tulisi laskeutua Cara stoppaa. Mentiin keinua hidastetulla laskeutumisella ja hihnan kanssa, lopulta se meni sitä. Vähän vaan epäröi keskellä, mutta lopetti oikein hienosti.

Puomilla vähän treenailtiin 2on 2offia. Ansku ottikin tästä videota ja se olisi tarkoitus joskus saada näkyville.. jokatapauksessa, puomi on meillä jo siinä kunnossa että ei tarvii sitä enää paljoakaan hinkata. Puomille lähetys onnistu tosi hyvin ja ite pystyin jäämään jälkeen, koira meni nopeasti kontaktille odottamaan.. hienosti takatassut kontaktilla!
A oli meillä ongelmana, mutta näköjään pitää korostaa imperfektimuotoa: oli. A onnistui oikein hyvin ja Cara jopa osasi JARRUTTAA. Siis CARA jarruttaa kontaktilla. Välillä takatassut lennähti pois, mutta sai ne takaisin kuitenkin.

Treenien lopuksi siis testi puomista ja A-esteestä. Cara oli toisena suorittamassa. Puomi meni oikein hyvin, vähän hidasteli keskivaiheilla. Mutta hyvät kontaktit!
A-esteessä sitten tuli enemmän ongelmaa. Cara pudotti jostain syystä takatassunsa pois kontaktilta heti palkan jälkeen.. tätä korjailtiin sitten. Lopulta meni tosi hyvin, A on yksi lempiesteistä, jonne valitettavasti myös karkailee välillä.
Ja pitää kai tässä lopussa todeta, että B-lisenssin hankin ja tämän vuoden lopulla meitä voi nähdä virallisissa, kunhan juoksut ei satu päälle. 10.9 Varkauden kisat vois olla kivat.. 1.10 on seuran omat kisat, niihin melko varmasti tullaan, kunhan tuo keinu nyt saadaan kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.