lauantai 6. marraskuuta 2010

Viimeinen alkeiskurssikerta

Kunnialla suoritettu! Cara meni tosi kivasti, räksyttäen tietenkin, mutta joka tapauksessa. Kaikki esteet tuo osaa jo oikeastaan suorittaa, vielä pientä hienosäätöä.

Kahta eri pikkurataa mentiin, takaaleikkausta ja sylkkäriä pääasiassa niissä. Omatoimisina keinu, puomi, rengas, kepit ja aa. Rengasta ei edes jaksettu testata, se kun menee niin hyvin. Molemmat radat menivät todella hyvin, aluksi ohjaaja (taas) teki virheen takaaleikkauksessa.

Keinulla mentiin jo tosi rohkeasti, Cara innokkaasti odotti, että milloin saadaan kunnon pamaus. No siihen se sitten jäikin, radalta karkasi sheltti keinullemme eikä totellut omistajaansa.. Cara oli keinulla ja tämä uros lähti kiipeämään Caran perässä, sain nostettua Caran pois keinulta ettei mitään sattuisi. No, Cara säikähti hirveästi ja tämän jälkeen pelkäsi keinua. Sain sen lopulta hiipien menemään keinun ja onnistuneeseen suoritukseen sitten jätettiin, mutta kivahan tässä on tällaisen takia alkaa keinukammoa poistamaan!
Kuitenkin Caran takana on käppänän ja keskikokoisen snautserin hyökkäykset Caran kimppuun, juuri päästiin suurimmasta koirakammosta. Vähän se silti kummittelee Caralla, sheltti on pitkämuistinen.. Tästä edetään sitten!

Ensi viikolla olisi vielä alkeiskurssia, mutta meillä onkin Jyväskylän näytelmien vuoro.. Jatkamme sitten jatkoryhmässä, ensi vuonna meitä näkee ehkäpä jo kisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.