lauantai 13. marraskuuta 2010

JyväskylässäNeljältä aamulla oli herätys.. autolla kesti noin 4 tuntia. Cara läähätteli autossa, ei kuitenkaan oksentanut! Mukana oli Laura & Minttu, Pilvi & Piki ja Netta. Autossa etupenkki lauleskeli koko matkan, nukkua ei saanut :--D
Perillä oltiin 9 aikoihin. Tuomarina meillä oli siis Göran Bodegård Ruotsista. Cara näki ensimmäistä kertaa elämässään Onni-veljensä! Ja sitten koittikin ensimmäinen avo-luokan esiintyminen..
Cara esiintyi tosi hyvin! Ravasi upeasti, kaiken hyvän lisäksi häntä alhaalla ja seisominenkin sujui toivotusti. Pöydällä en kerennyt asetella ja Cara lysähti, joten.. noh :D Tuomari löysi paljon pikkuvikojakin ja ihan oikeudenmukaisesti sijoitti koirat kilpailuluokissa ja paras uros ja -narttukehissä. Caran tulos AVO H, kuten monella muullakin.. jos totta puhutaan niin arvostelusta en saa _mitään_ selvää, käännöspalveluissa tunnistivat sanat yllättävän hyvin, osat kohdista epävarmoja.
"Feminiininen. Aavistuksen verran lyhyt, aavistuksen lyhyt kuono. Toivoisin litteämpää kalloa. Lyhyt mutta oikein asettunut kaula. Hieman jyrkkä? etuosa. Liian laiha. Laskevat ristiluut?. Liikkuu hyvin."
Vai että ihan laiha :D Samassa kunnossa kuin aina ennenkin, toki tuo on hieman hoikka aina ollut mutta en nyt liian laihaksi sanoisi.
Ei siis ykkösruusuketta tältä vuodelta, ensi vuonna ainakin Joensuu, ehkä Kuopio, Varkaus, Jyväskylä.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.