lauantai 30. lokakuuta 2010

Agitreeniä

2 viikon tauon jälkeen päästiin maneesille! Eka kerta sisätiloissa, Cara ei ollut moksiskaan. Mentiin "vauhtirataa", keinua ja helppoa hyppy"rataa", omatoimisina kepit ja aan kontaktipinnat.

Aloitimme vauhtiradalla. Cara meni vauhdilla putkeen, hypyt meni hyvin, kaikki paitsi viimeinen. Vikan hypyn neiti melkein aina kiersi, okei, oli varmaankin minun ohjausvirhe.

Sitten omatoimisille.. Kaara osaa kepit jo melkeinpä täydellisesti, itse saan mennä edellä ja se kepittää. Kepeille lähtys ei vielä onnistu, ekan kepin kiertää itse jos olen takana mutta muuten jää odottamaan. Vierellä ollessani kepittää tosi lujaa!

A:n kontaktipinnat namialustan kera toimii. Eihän tuota alustaa edes kohta tarvitse..

Keinulla oli sitten pientä jännitystä havaittavissa. Ei menty vielä kokonaisena, pöydälle laskeutuneena vaan. Pysähtyy ihan reippaasti kontaktipinnalle, hyvä juttu. Cara kun on melko herkkä, niin etenemme keinun kanssa hitaasti mutta varmasti, kiirettä ei mihinkään ole!

Hyppyrata meni tosi hyvin, kerran jätti yhden esteen välistä.. tämä mun moka. Cara on nopea koira, mutta osaa kuunnella radalla. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.