sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Hei olen Cara..

..ja lempipuuhaani on karvojen pudotus ennen näyttelyä!
Alle viikko siis Hyvinkäälle, neiti Kaljunen lähtee siis nuoriin Davor Javorin tutkailtavaksi. Ei toi turkki ole ihan järkyttävä, mutta kuitenkin!


Lauantain agitreenit meni hyvin. Oli pöytää, pussia, puomia ja hyppy/putkisarjaa + omatoimisina hyppysarja, rengas ja kepit. Kaikilla käytiin. Pussi oli vanha tuttu, sinne mentiin jo hirveällä vauhdilla. Pöytä oli kanssa tosi kiva, Cara vaan on niin nopea, että on työlästa ehtiä pysäyttää neiti, ennen kun on jo hypännyt alas. Puomi onnistui kanssa tosi hyvin, puomilla oleva koutsi kehui kuinka tottelevainen Cara on.. niinhän se on, totta :D

Hyppy-putkisarja onnistui kanssa hyvin, Cara meinasi yhdellä kerralla varastaa esteelle.. innokas kaveri toikin on. Hyppysarja onnistui Caran osalta täydellisesti, ohjaajalla vielä treeniä :D Renkaassa sitten juoksin vierellä, viistosti, onnistui. Lähettelin joka puolelta rengasta, onnistui. Fiksu Kaa! Kepityskin menee tosi hyvin, hirveellä vauhdilla menee ilman mitään käsiohjauksia, hyvä että itse pysyy perässä. Koutsien mukaan ollaan edistytty tosi hyvin ja mun pitää ite olla tarkkana kun koira on niin nopea.. se ehtii itse karata jo toiselle esteelle jos on vähänkin hidas!
Seuraavat bloggaukset varmaankin seuraavien agitreenien ja Hyvinkään jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.