lauantai 4. syyskuuta 2010

Agitreenejä ja kisoja

Tänään vuorossa rengas, A ja kontaktit + vanhat hyppysarja, putki ja kepit. Paljastui uusi ongelma: A. A oli tänään liukas, tihkutti vettä koko ajan ja Cara suostui kontaktialueelle kiipeämään, mutta keltainen oli sitten jo niin hirveä väri ettei mennyt. Ennenhän tuo on siis mennyt tosi reippaasti ilman mitään ongelmia! Huono treenipäivä siis kait vaan.

Sitten hyppyvuoroa odotellessa käytiin omatoimisilla kepeillä. Ohjureita en laiskana jaksanut pistää, joten ilman niitä: täydellinen suoritus. Siis ei mitään ongelmia, kepitti tosi nopeesti ja tottakai räksytti!

Sitten tätä normia kolmen hypyn sarjaa, viimeinen poikittain. Kaikki muut käyttivät namialustaa paitsi minä ja Cara. Tuohan siis vihaa ruokaa: pallo se olla pitää. Sitä sitten jätettiin maaliin ja heitettiin vikan esteen yli..
Viimeisenä rengas. Ollaan siis treenattu jo aiemmin, hyvin meni se ja viimeinen koutsin mukaan nappisuoritus. Hienoa Kaa!

Treenien jälkeen sitten kisoihin - seuraamaan siis! Cara räksytti aina kun toiset sai mennä, se oli siitä epäreilua ja sitä joutui käskettämään ihan hirveästi. Shelttejä näkyi tosi paljon ja Caraa taas luultiin pari kertaa pennuksi :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.