sunnuntai 8. elokuuta 2010

Sininen viikonloppu

Sawo Show käyty. Lähdettiin lauantaina aamusta ajelemaan Kuopioon. Neiti oli pesty ja puunattu kauniiksi, tarkoitushan oli saada se yksi eh Kuopiosta + yksi eh Hyvinkäältä ykkösruusukkeeseen. Toisin kävi.

Lauantaina tuomarina uusi-seelantilainen Alan Bradshaw. Veti todella tiukkaa linjaa kehässä, tiesin jo silloin että H tulee. Junnunartuissa alkoi löystymään ja pienet trikkinartut sai eriä. Siinä vaiheessa heräsi toive punaisesta nauhasta: turhaan. Alan ei tykännyt Carasta ja H sieltä napsahti. Olen kuitenkin melko tyytyväinen arvosteluun, oli todella mukava saada pitkä ja kattava arvostelu!

"Oikea koko, kivanlaisesti turkkia. Omistaa oikeanlaiset mittasuhteet omaavan pään, kuitenkin todellinen tasapaino. Toivoisin olevan suurempi. Todella lyhyt kaula ja suora lapa. Kieputtaa(?) etuosaansa ja (hirdquater?) liikkeessä, ja rajoitetulla alueella draivia. Hänet esitetään todella hyvässä kunnossa."Sunnuntaina tuomarina oli Keith Nathan Isosta Britanniasta. Oli oikein mukava tuomari, hieman löysähkö vain. Arvostelulla Cara olisi saanut eh:n mutta itse pilasi mahdollisuutensa: hirveä hinku päästä takaisin lepäämään ja ravi ei onnistunut lainkaan, kolmiossa veti takaliikkeissä ja sivuliikkeissä ja etuliikkeissä vähän paremmin, väsyneesti, sillä mentiin poispäin häkistä. Nosti myös häntäänsä kehässä. Tulos siis oli NUO H, jälleen.

"Hyvä koko. Todellakin ultrafeminiininen. Oikean muotoiset silmät. Hyvin asettuneet korvat. Melko nouseva lapa, täytyy vielä kehittyä kyljistä. Selkäranka on hieman ulkoneva. Hyvät takakulmaukset. Hyvä hännänpituus. Epäselvät liikkeet edessä & takana. Ylpeä hännästään."


Pientä Kaata ihasteltiin viikonlopun aikana: aina lapsiperheistä kasvattajiin tuli kysymään Caran nimeä, ikää jne. Jopa eräs kasvattaja kysyi, onko sijoitusnarttu ja kehui päätä. Kyllä oli kiva kuulla jotain kehuja muuten epäonnistuneena viikonloppuna!

Lauantai-iltana käytiin Kuopiossa treenikentällä vähän kontakteja treenaamassa: kyllä se neiti on taitava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.